Pilies žiede vyksta intensyvūs darbai: per dvi dienas neliko asfalto dangos | Diena.lt

PILIES ŽIEDE VYKSTA INTENSYVŪS DARBAI: PER DVI DIENAS NELIKO ASFALTO DANGOS

  • 26

Pilies žiedinėje sankryžoje eismas uždarytas nuo pirmadienio, tačiau vaizdas jau spėjo gerokai pasikeisti. Per dvi dienas kelininkai nuėmę jau dalį asfalto dangos, šalia išdėlioti vamzdžiai, kuriuos netrukus bus pradėta keisti, intensyviai vyksta ir kiti darbai.

Kauno miesto savivaldybė pasidalijo keliais kadrais, kuriuose matyti, kad kelininkams nėra kada atsipūsti – jų technika darbuojasi pilnu tempu, tad ir pokyčiai labai akivaizdžiai matosi. Prieš kelis dienas čia dar važiavo automobiliai, o dabar jau nėra nemažos dalies asfalto dangos, tuoj atsivers duobės ir bus keičiamos požeminės komunikacijos.

„Nors dar tik antra diena, kaip Pilies žiedas uždarytas, jis jau atsisveikina su nusidėvėjusiu asfalto sluoksniu, o aplinkui verda paruošiamieji rekonstrukcijos darbai“, – skelbė savivaldybė.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad visas transporto eismas dėl uždaryto vadinamojo Pilies žiedo yra nukreipiamas kitomis miesto gatvėmis, todėl patartina kelionei pasilikti daugiau laiko. Šiuo eismo mazgu nevažiuoja net viešasis transportas, tad ir autobusais bei troleibusais kelionė į darbus ir namus užtrunka gerokai ilgiau.

Pilies žiedinė sankryža sujungia Jonavos, Šauklių gatves bei P.Vileišio tiltą. Pastarasis taip pat uždarytas ir remontuojami atsiradę defektai. Tiltu galima eiti tik pėsčiomis. Pačiame Pilies žiede viskas bus keičiama iš pagrindų. Bus atnaujintos požeminės komunikacijos, asfalto danga, sutvarkyti šaligatviai, įrengtas modernus apšvietimas, atnaujintas troleibusų kontaktinis tinklas.

Prasidėjo Kauno pilies žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Lygiagrečiai darbai vyksta ir ties Šv. Gertrūdos bei Šauklių gatvių sankirta. Čia po rekonstrukcijos bus daugiau vietos pėstiesiems, taip pat šiek tiek keisis eismo organizavimo tvarka.

Pilies žiedinės sankryžos ir greta esančių gatvių remontas bus baigtas iki vasaros pabaigos. Šie darbai miestui atsieis apie 3 mln. eurų.

GALERIJA

  • Pilies žiede vyksta intensyvūs darbai: per dvi dienas neliko asfalto dangos
  • Pilies žiede vyksta intensyvūs darbai: per dvi dienas neliko asfalto dangos
  • Pilies žiede vyksta intensyvūs darbai: per dvi dienas neliko asfalto dangos
  • Pilies žiede vyksta intensyvūs darbai: per dvi dienas neliko asfalto dangos
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (26)

dainius

Gedui. Nemeluokite, o geriau stebėkite dangos linijas. Geltonais dažais pažymėta apsisukimo vieta. Su policija suderinta, dviguba juosta - uždažyta.

Kaunietis.

Šaunuoliai , VISA KAUNA, atnaujins dar tiek daug darbų Kaunas nėra matęs, o ČIA tai Komanda ir MERAS ! ! !

Gedas

Kodėl neįteisinamas apsisukimas Jonavos g..Kaip nuvažiuoti į degalinę ir PC LIDL nepažeidžiant taisyklių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS