Žinoma moteris dėkoja už pagalbą mamai: šios merginos – mūsų tautos pažibos | Diena.lt

ŽINOMA MOTERIS DĖKOJA UŽ PAGALBĄ MAMAI: ŠIOS MERGINOS – MŪSŲ TAUTOS PAŽIBOS

Modelių agentūros „Modilina“ vadovės Jolantos Sadauskienės mama prieš daugiau nei savaitę pirkinių centre „Savas“ patyrė traumą. Norėdama atsidėkoti dviem merginoms už pagalbą jos 79-erių mamai, žinoma moteris socialiniuose tinkluose kreipėsi pagalbos.

„Ieškau dviejų jaunų mergaičių, kurios gruodžio 11 dieną, tarp 13 - 14 val., padėjo mano mamai prekybos centre „Savas“. Šios praeivės prie išėjimo į Savanorių prospektą sustojo ir padėjo senai, gulinčiai ant žemės ir iš skausmo rėkiančiai bei sužalojimą patyrusiai moteriai. Jos iškvietė greitają medicinos pagalbą. Šios dvi mergaitės visą laiką leido su mano mama,  kol ją išvežė greitoji. Noriu joms atsidėkoti“, – penktadienį socialiniame tinkle „Facebook“ pagalbos prašymu dalijosi J. Sadauskienė.

Žinomos moters džiaugsmui, nepraėjus nė parai nuo paskelbto įrašo, geradarės buvo rastos. 

„Mano įrašu žmonės dalijosi noriai ir šios nuostabios mergaitės atsirado. Rytoj susitinkame: mama ir aš nekantraujame jas pamatyti ir padėkoti“, – šeštadienį portalui pasakojo J. Sadauskienė.

Žinoma moteris maždaug 24-erių metų merginoms negailėjo gražių žodžių. „Jos – tautos žiedai, kiek pavyko susidaryti nuomonę, yra kuklios ir absoliutus gėrio įsikūnijimas. Jos – mūsų tautos pažibos, ant tokių žmonių laikosi Lietuva. Jeigu tokių žmonių būtų daugiau, ir apmaudžių įvykių būtų mažiau“, – sakė J. Sadauskienė. 

Modelių agentūros savininkė pasakoja, kad gruodžio 11 dieną jos mama pirkinių centre traumą patyrė dėl nekokybiškų kilimėlių. „Mano mama užkliuvo už kilimėlio ir išsinarino dešinės rankos žastą, kurį atstatyti reikėjo chirurginiu būdu. Ją į ligoninę iš prekybos centro transportavo su iškelta ranka, nes mama jos negalėjo nuleisti. Labai gaila, kad prekybos centras pataupė ant kilimėlių ir mano mama, užkliuvusi už jų, susižalojo ir dabar jos ranka šešias savaites turės būti įtvare. Mamos laukia ir ilga reabilitacija. Po pateiktos pretenzijos, kad žmogus užkliuvo už seno, netvarkingo kilImėlio, prekybos centras „Savas“ pateikė atsakymą, iš kurio turinio akivaizdu, kad jie visiškai neskiria savokų „slidu“ ir „betvarkė“. Nei jų personalas, nei apsaugos darbuotojai net nepriėjo prie senos ir sužalotos mano mamos ir nepasisiūlė jai pagelbėti“, – J. Sadauskienė tikėjosi, kad nekokybiškas ir itin plonas kilimėlis po šios nelaimės bus pakeistas. Tačiau moteris nusivylė, kai pamatė, jog tas pats kilimėlis prekybos centre tebebuvo ir po savaitės. 

„Nelaimės dieną buvo puikus oras – nebuvo nei paliję, nei pasnigę, tad versija „paslydo“ pateikia tik prekybos centro atstovai. Tokių kilimėlių prekybos centro viduje negali būti – jis lankstosi kaip koks skuduras. Net nufilmavau, kiek žmonių kliūva ir spardo tą itin ploną kilimėlį“, – pasakojo moteris ir pasidalijo vaizdo įrašu.


Telefonu portalui su pirkinių centro „Savas“ atstovais šeštadienį susisiekti nepavyko. „Esu išvykusi. Į jūsų laišką atsakysiu gruodžio 30 d.“, – elektroniniame laiške šeštadienio vakarą rašė prekybos centro vadovė Aušra Lapinskienė.

GALERIJA

  • Žinoma moteris dėkoja už pagalbą mamai: šios merginos – mūsų tautos pažibos
  • Žinoma moteris dėkoja už pagalbą mamai: šios merginos – mūsų tautos pažibos
  • Žinoma moteris dėkoja už pagalbą mamai: šios merginos – mūsų tautos pažibos
  • Žinoma moteris dėkoja už pagalbą mamai: šios merginos – mūsų tautos pažibos
J. Sadauskienės asmeninio arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Lietuvos pilietis

Kauno šunafobai, parodėte kiek jumyse kultūros ir pagarbos žmogui.

xxx

Panašu, kad komentatoriams sunku suprasti, kad moters ranka įtvare ir negali normaliai apsirengti, negali rankos į rankovę įkišti, tam reikia laisvo drabužio. Tie mūsų žmones labai vaidina protingus, tik paprastų dalykų negali suprasti ir negali atkeisti Jolantai, kad yra graži moteris.

Kostia

Toks vaizdelis, kad tai poniai motina nelabai ir rūpi - pati spindi, o motinėlė, švelniai tariant, kaip nuo šiukšlinės...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS