Privačios klinikos tualete užstrigo dvimetė: po meistro fiasko kviesti gelbėtojai | Diena.lt

PRIVAČIOS KLINIKOS TUALETE UŽSTRIGO DVIMETĖ: PO MEISTRO FIASKO KVIESTI GELBĖTOJAI

  • 18

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje – ir vienas įvykių, nesusijusių su ugnimi, nors išgąsčio irgi netrūko.

Pirmadienį gelbėtojai skubėjo į V. Putvinskio g. 11.19 val. pranešta, kad vienos klinikos tualete užsitrenkė dvejų metų vaikas.

Iš pradžių buvo kviestas avarinio durų atrakinimo įmonės meistras, bet jo pastangos buvo veltui. Nurodoma, kad bandyta atrakinti duris, tačiau nulūžo raktas.

Tuomet skambinta gelbėtojams. Šie laužtuvu bei akumuliatoriniu kampiniu šlifuokliu atidarė tualeto duris ir išleido mergaitę. Apie tai, kaip jaučiasi mergaitė, kaip ji ir klinikos personalas reagavo į situaciją, neužsimenama. Apie tai nekalbėjo ir klinikos atstovai, kai portalas kauno.diena.lt kreipėsi komentaro.

Klinikos atstovė, perskambinusi po prašymo plačiau papasakoti apie vakarykštį įvykį, portalui kauno.diena.lt teigė, kad komentarų nebus dėl duomenų apsaugos. Dėl šios priežasties, kaip nurodė, netgi negali patvirtinti, ar toks įvykis apskritai buvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Vilnietė

Jau dar vaikai laisve turi ateina su močiutėm prie ežero lenda į vandenį o bubutė telefonu skrolina dar pasakai kad žiurėk anūka sako gelbėtojai yra .

to Pikta močiutė

Kodėl motinėlė, gal ten tavo sūnaitėlis buvo, a?

Anonimas

tai dabar mamos i telefonus nosi ikise kad nemato ka vaikai daro ziurejau pro langa mama i telefona ilindus o mergaite 2 m kapsto su pirstais zeme ir valgo galvojau tai kada tu pakelsi galva ir paziuresi ka vaikas daro jau lupos aplipe zemem tas vaikas galejo ir nueti kur nos ji butu nemacius pradejau saukti ant tos mamos sakau vaikas valgo zeme o tu nieko nematai .na tai man ir pirsta parode ir pasiunre eik nak....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS