Ramučiai kuria savo Kalėdų pasaką | Diena.lt

RAMUČIAI KURIA SAVO KALĖDŲ PASAKĄ

  • 7

Ramučių gyventojus burianti asociacija „Mūsų teisė“ įgyvendina projektą „Šviečiantys Ramučiai 2020“, kurio tikslas – šventiškai papuošti Centrinę gatvę, socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia Kauno rajono bendruomenė.

„Šiuo projektu norėjome prisidėti prie gražėjančių Ramučių, skatinti bendruomenę puošti savo namus ir raginti kaimynus tai daryti“, – pasakojo „Mūsų teisės“ vadovė Greta Varnaitė-Venskienė.

Lėšų projektui įgyvendinti skyrė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pagal nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2020 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.5 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“.

Šviečiančiomis kalėdinėmis girliandomis bendruomenei pavyko papuošti 53 stulpus.

Kauno rajono bendruomenės nuotr.

G. Varnaitė-Venskienė pasakojo, kad gruodį bendruomenė taip pat vykdo tęstinį konkursą „Šviečiantys Ramučių langai 2020“. „Jei norite pajusti Kalėdų pasakos nuotaiką, gruodžio antroje pusėje kviečiame pasivažinėti po mūsų gatveles ir pasigėrėti kūrybingai papuoštais namais“, – kvietė bendruomenės pirmininkė.

GALERIJA

  • Ramučiai kuria savo Kalėdų pasaką
  • Ramučiai kuria savo Kalėdų pasaką
Kauno rajono bendruomenės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kaunas

Kam tos Kalėdų pasakos,jeigu karantinas.Jeigu saugome savo žmones, jų sveikata, turi būti uždrausta organizuoti visokius pasirodymus,visokios kuriamos pasakos.Vieni organizuoja ,nori suburti žmones kiti smerke ir žemina žmonės, atsieit nesąmoningi ,nesupranta ,kokios tai pasekmės gali būti.Baudas reikia skirti organizatoriams už tai ,kad nesilaiko draudimų, buvo pranešta, pasakyta ,kad draudžiama organizuoti. burtis ir viskas.

Gražu

kai nesmirda

Mat-tvoju-šaika

prijunkt Ramučius prie miesto,kaip meras sakė nebereiks pinigų mėtyt puošyboms
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS