Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centre – seminarai verslui | Diena.lt

KAUNO RAJONO TURIZMO IR VERSLO INFORMACIJOS CENTRE – SEMINARAI VERSLUI

  • 0

VDU Žemės ūkio akademijos salėje vyko pirmasis šiais metais Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro (KRTVIC) organizuojamas seminaras „Bendrojo duomenų apsaugos reglamento reikalavimai“ iš nemokamų seminarų ciklo „Teisiniai aspektai versle“.

Sveikinimo žodį tarusi centro direktorė Emilė Kaminskaitė-Sutkuvienė pasidžiaugė pilna sale dalyvių ir pristatė įstaigos teikiamas paslaugas vietos verslui. E. Kaminskaitė-Sutkuvienė paragino aktyviau kreiptis į centrą dėl informacijos verslo vykdymo klausimais, gauti nemokamų teisininkų konsultacijų, dalyvauti seminaruose ir siūlyti pageidaujamų temų ateičiai.

Ilgametės darbo teisės patirties turintis VDU Teisės fakulteto doc. dr. Albertas Milinis prisidėjo prie direktorės E. Kaminskaitės-Sutkuvienės kvietimo ieškoti teisinės pagalbos. A. Milinis akcentavo, kad šiuo metu teisinė pagalba Kauno rajono verslui yra itin kokybiška ir lengvai prieinama.

Seminarą „Bendrojo duomenų apsaugos reglamento reikalavimai“ vedė advokatas, VDU Teisės fakulteto doc. dr. Paulius Čerka, kuris lektoriauja jau trečiame centro organizuojamame seminare.

Šiais metais KRTVIC planuoja surengti dar keturis seminarus balandžio, gegužės, spalio ir lapkričio mėnesiais, kurių datas ir kitą informaciją rasite KRTVIC „Facebook“ paskyroje @kaunorajonas.lt, svetainėje www.kaunorajonas.lt ir Kauno rajono savivaldybės, seniūnijų informaciniuose kanaluose.

Visi seminarai – nemokami.

Kvalifikuoti teisininkai nemokamai konsultuoja įmonių, darbo, mokestinės, administracinės ir kt. teisės klausimai iš anksto suderinus vizitus mūsų kontaktais.

2022 m. dažniausiai verslininkai ieškojo atsakymų į klausimus apie sutarčių sudarymo niuansus, įmonių steigimą, žalos atlyginimą ir asmens duomenų apsaugą.

Nemokamų teisinių konsultacijų klausimais kreipkitės e. p. inga@kaunorajonas.lt ir tel. 8 672 65 948.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS