Rungtys laukia galiūnų ir žiūrovų | Diena.lt

RUNGTYS LAUKIA GALIŪNŲ IR ŽIŪROVŲ

  • 0

Po pertraukos į Kauną sugrįžta tarptautinės galiūnų varžybos „Pasaulio taurė“.

Gegužės 25-ąją Daugirdo amfiteatre (Prieplaukos g. 6) varžysis dvylika galiūnų iš JAV, Europos ir Lietuvos.

Atstovauti mūsų šaliai ruošiasi Tomas Šliupas, Audrius Jokubaitis, Modestas Struckus ir Lukas Mataitis. Teisėjų brigadoje dirbs legendinis Lietuvos stipruolis Žydrūnas Savickas ir buvęs pasaulio čempionas Saulius Brusokas.

Atletai išmėgins jėgas septyniose rungtyse: 150 kg rąsto kėlimo, maišų metimo į aukštį, 25 kg svorio laikymo rankomis prieš save, svorių po 15 kg laikymo į šonus ištiestomis rankomis ir trijose estafetėse – maišų užsimetimo, padangų po 320 kg vertimo ir įvairių svorių po 100 kg kėlimo ant pakylų.

Visi sportininkai – panašaus pajėgumo, tad laukiama kovingų ir atkaklių varžybų.

Gegužės 25-ąją Daugirdo amfiteatre (Prieplaukos g. 6) varžysis dvylika galiūnų iš JAV, Europos ir Lietuvos.

Žiūrovai taip pat turės galimybę dalyvauti įvairiose rungtyse ir žaidimuose, bus galima laimėti gurmaniškų prieskonių mišinių „Delicia’s spices“ ir profesionalių kepti skirtų „PROflame EXPERT“ prekių, išmėginti jėgas žaidžiant prieskonių boulingą, dalyvauti degustacijoje ir įveikti greičio reikalaujančią rungtį, sukti laimės ratą.

Šalia varžybų aikštelės lauks profesionalių virtuvės šefų komanda su maitinimo furgonėliu „Šefas ant ratų“. Tik Kauno miesto šventės proga – šventiniai, ypač sultingi mėsainiai tiesiai iš ne vieną apdovanojimą pelniusio virtuvės šefo rankų!

2020-aisiais Kaune surengtose galiūnų pasaulio taurės varžybose triumfavo Ž. Savickas, laimėjęs dvi rungtis iš šešių, tąkart tarp prizininkų buvo latvis Aivaras Šmaukstelis ir islandas Eythoras Melstedas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS