Ruošiasi Kauno eglės įžiebimui ir praneša – bus eismo ribojimų | Diena.lt

RUOŠIASI KAUNO EGLĖS ĮŽIEBIMUI IR PRANEŠA – BUS EISMO RIBOJIMŲ

  • 1

Jau šeštadienio vakarą Rotušės aikštėje sužibės „Angelo palydėta“ Kauno kalėdinė eglutė. Kauniečiai ir miesto svečiai į šventę kviečiami atvykti viešuoju transportu, nes automobilių eismas Senamiestyje bus ribojamas.

„Atvykstantiems į šventę primename, kad šeštadienį Senamiestyje nuo 14 iki 22 val. numatomi eismo ribojimai“, – apie tai, kad automobiliais į namus galės grįžti tik gyventojai, informavo Kauno miesto savivaldybė.

Siekiant užtikrinti pėsčiųjų saugumą, automobiliams nurodytu laiku nebus galima į Rotušės aikštę įvažiuoti iš A. Jakšto, M. Valančiaus bei Muitinės gatvių. Motorinis transportas negalės įvažiuoti ir iš Karaliaus Mindaugo prospekto, nes ties Vytauto bažnyčia taip pat pasitiks draudžiamieji kelio ženklai.

Visi svečiai raginami rinktis miesto viešąjį transportą. Eglutės įžiebimo šventės metu autobusai ir troleibusai važiuos dažniau.

„Pakeliui link Kalėdų eglės, pėstieji turės progos pasigrožėti pasipuošusia Laisvės alėja bei kelių šimtų eglučių kompozicija Vilniaus gatvėje. Po renginio iš Kauno pilies stotelių keleivius veš viešojo transporto maršrutai 35A, 37, 40, 1, 5, 7, 10A, 11“, – nurodė miesto atstovai.

Primename, kad Rotušės aikštėje eglutės įžiebimo šventė prasidės 19.30 val. Tačiau Kauno kalėdinės eglės įžiebimą galima stebėti ne tik Rotušės aikštėje, bet ir šiltai namuose, pasiėmus karštos arbatos, nes šventines akimirkas bus galima stebėti tiesiogiai portale kauno.diena.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tynta

Eglė iš ,,Angelo palydėta" taps ,,Matijošiaus palytėta".Ir visiems bus taip gera....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS