S. Skvernelis: lėktuvai su apsaugos priemonėmis iš Kinijos leidžiasi vėl | Diena.lt

S. SKVERNELIS: LĖKTUVAI SU APSAUGOS PRIEMONĖMIS IŠ KINIJOS LEIDŽIASI VĖL

  • 22

Į Kauną naktį į penktadieni atskrido lėktuvas su medikams skirtomis apsaugos priemonėmis, o penktadienį į Vilnių bus pristatytas dar vienas krovinys, pranešė ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Lėktuvai iš Kinijos leidžiasi toliau. Šiąnakt vienas atskrido į Kauną. Krovinys – apsauginiai akiniai, skafandrai, vienkartinės apsauginės pirštinės, batų apsaugos, tamponėliai nosiai ir gerklei. Daugiau nei 3500 dėžių. Dar vienas lėktuvas šiandien leisis Vilniuje, jame bus apsauginiai skafandrai ir apsauginė vienkartinė apranga, preliminariais duomenims – daugiau kaip 5000 dėžių“, – feisbuke pranešė S. Skvernelis.

„Tradiciškai visa tai – mūsų medikams. Ačiū jums dar kartą už atsidavimą ir pastangas. Būkite saugūs“, – palinkėjo premjeras.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Anonimas

tai kur jiems premojos uz rizika ka o kodel jau gavo sveikatos ministerijos darbuotojai kodel uz ju sunku darba siomis dienomis kas atsakys tokia netaisybe ka kur kiti dirbantieji kaip soc darbuotojai ju padejejai ka jie nerzikavo savo sveikata kur jiems didesni atlyginimai

Kęstas

Kodėl iš Kinijos? Deindustrializacija – vienas svarbiausių vidurinės klasės nykimo veiksnių. Vakarų vidurinė klasė yra gausi. Ramiai nuo scenos ji nenueina. Globalizacijos laimėtojams atsiranda politinių ir ekonominių problemų (pvz. prezidento D.Trumpo iškilimas JAV ir JAV muitai Kinijos prekėms). Tai yra tik pradžia. Europa gali įvesti tokius muitus, apsisaugodama nuo teršiančių aplinką gamybos procesų išvežimo į labiau atsipalaidavusias šalis. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

čempionas ,

pas mus kas pasakė miau.miau katinėlis mažas margas nabagėlis proto neturėjo klausos nebuvo, o juk tik liko keliu seansu troliu subėgimas, ir reformos naktyniu tepimu priimtinos ir plano huligano tvirtinamos, užtai mes taip stename stename klausopmybes ponams užleides juodam darbui, atlikti, o kaip ten bebūto, vis verčiasi per galvas ir supranta tik šita šuki imu o dėl kuo kam kame ir ar mums to reikia šlamšto, plano huligano nėra dingo su kinijos globalios fokuso mokusu leidybos gaminiu tekėjais ir ekonomika per mūsų mulkius kila aukštin o savo burnaslaikom už nieka, adad dirbau kauno nemuno gamylkoj, rupino tikrais resperatoriais nemokamai ir dar šiandien turiu kur tau skirtumas, ne vie kartinis,baikite,o skuduražmona pasiuvo sau dar ir draugei,ar mes jau nieko nemokame išdraske siūvyklas visa pramonę išvogė dabar sėdim ant tuštumos uolos prašome kinai duokite už pinigus dydelio masto karantino, dirba spartoliai, dėl msų šeria baudomis porcijom,išrastom po gabaliuka valgyk, skanau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS