Įžūli savivalė Rokuose: neteisėtai ardoma neseniai atnaujinta gatvė | Diena.lt

ĮŽŪLI SAVIVALĖ ROKUOSE: NETEISĖTAI ARDOMA NESENIAI ATNAUJINTA GATVĖ

  • 7

Situacija Kaune, Rokuose, pasipiktinęs skaitytojas kreipėsi į portalą kauno.diena.lt. Vyras klausė, kodėl atnaujintos gatvės vėl ardomos. Savivaldybės turimais duomenimis, Plytinės g. ardoma neteisėtai.

Skaitytojas Saulius rašė, kad šiuo metu yra asfaltuojamos Bernardinų-Plytinės ir J. Borutos gatvės.

„Tačiau jau vietomis patiesus asfaltą gatvė vėl gadinama. Ties naujai statomu kotedžu Bernardinų Plytinės g. 19D, „bobcat'o brigada“ perkasinėja gatvę“, – nurodė vyras, pridūręs, kad šalia nesimato kelią asfaltuojančios įmonės atstovų, o rokiečiams kyla natūralus klausimas ar vykdomi „bobcato brigados“ darbai bus atlikti kokybiškai?

Jis svarstė, ar Rokų gatvės vėl nepavirs „amerikietiškais kalneliais“, keliančiais grėsmę saugiam eismui bei transporto priemonėms.

Portalas kauno.diena.lt kreipėsi į Kauno miesto savivaldybės atstovus. Pasiteiravome, kokie darbai atliekami minėtose gatvėse? Ar gatvė ardoma teisėtai? Jeigu taip, kodėl perkasama jau atnaujinta gatvė?

Savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Jakutė informavo, kad minėtoje vietoje „žemės kasimo darbai buvo vykdomi be leidimo“. „Bernardinų Plytinės g. remonto darbai vis dar vykdomi“, – komentavo specialistė.

GALERIJA

  • Įžūli savivalė Rokuose: neteisėtai ardoma neseniai atnaujinta gatvė
  • Įžūli savivalė Rokuose: neteisėtai ardoma neseniai atnaujinta gatvė
  • Įžūli savivalė Rokuose: neteisėtai ardoma neseniai atnaujinta gatvė
  • Įžūli savivalė Rokuose: neteisėtai ardoma neseniai atnaujinta gatvė
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: Rokai, kasimas, gatvė, remontas, savivalė, neteisėtai ardoma gatvė, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rokietis

Tikrai keistas zmogelis, kad tik skustis. Gatve dar nesutvarkyta, tai gerai, kad prisijunge prie vandentekio ir kanalizacijos dabar, o ne kai bus gatve sutvarkyta

litovcam

smegenis isdziuvo

nu jo

Bet kai kauno vandenys ardė visiškai naujai sutvarkytą K. Petrausko gatvę, viskas gerai buvo, Čia žmogelis kombinuoja laiku pasidaryt, tai kažkokiam ožiui užkliuvo. Ech, nelemta oi nelemta.... lietuvos ožkijai prasigyvent. Laukiam straipsnio kaip koks tvartas degė, o kaimynai susirinkę plojo, ir ratuką šoko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS