Šeštadieninė mokykla „Delta“ pradeda 20-ąjį sezoną | Diena.lt

ŠEŠTADIENINĖ MOKYKLA „DELTA“ PRADEDA 20-ĄJĮ SEZONĄ

  • 1

Rugsėjo 8 d. Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos moksleivius, siekiančius gilinti matematikos ir anglų kalbos žinias, jau 20 sezoną sukvies mokykla „Delta“.

Mokyklos įkūrėjęs Leonas Narkevičius, turintis daugiau nei 30 metų pedagoginio darbo patirtį, tikina, jog moksleiviams sukūrus palankias sąlygas mokymuisi, galima padėti atskleisti geriausius jų gabumus. Būten tokios sąlygos ir sudarytos šioje mokykloje. Matematikos mokymasis mokykloje „Delta“ yra paremtas kūrybiškumu – čia skatinami individualūs mąstymo modeliai, savo sprendimo kelio paieškos. Dažniausiai sprendžiami vis kitokie uždaviniai, retkarčiais prisimenant jau kartą spręstus – toks metodas ne tik lavina atmintį, bet ir moko ieškoti naujų sprendimo būdų.

Pirmoji pamoka Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje jau rugsėjo 8 d.

1999 metais įsteigta šeštadieninė matematikos mokykla „Delta“ ugdo 1–8 klasių moksleivių gabumus. Kasmet „Deltos“ mokiniai laimi prizines vietas savo miesto olimpiadose, iškovoja prizines vietas respublikinėse olimpiadose ir konkursuose, būdami 9–12 klasėse dažnai parsiveža medalius iš respublikinių ir tarptautinių olimpiadų, o absolventai išvyksta studijuoti į garsiausius pasaulio universitetus (Kembridžą, Oksfordą ir kt.). Nuo 2005 m. tėvų pageidavimu mokykloje moksleiviai mokomi ir anglų kalbos.

Nuo šių metų mokykloje pristatoma naujovė – organizuojamas dvyliktokų rengimas valstybiniam matematikos egzaminui.

Mokykloje „Delta“ didelis dėmesys skiriamas individualiems vaikų gabumams. Pamokose taikomi įvairūs metodai – mokiniai ugdomi darbo grupėse ir skatinami individualaus darbo įgūdžiai. Akademinis darbas derinamas su žaidybiniais elementais. Taip pat siekiama, kad visos vaikų pastangos būtų paskatintos ir jie nebijotų klysti. Daug dėmesio skiriama ir dialogams bei pasakojimams apie gyvenimiškas situacijas, todėl mokymasis tampa smagiu užsiėmimu, kurio metu geriausiai įsisamoninamos naujos žinios.

Pirmoji pamoka Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje jau rugsėjo 8 d.

Daugiau informacijos www.mokykladelta.lt arba tel. 861131569, taip pat el. paštu info@mokykladelta.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

dfhdh

dfhdh

SUSIJUSIOS NAUJIENOS