Šilauogių mėgėjai pagaliau galės pasimėgauti: uogos stipriai atpigo | Diena.lt

ŠILAUOGIŲ MĖGĖJAI PAGALIAU GALĖS PASIMĖGAUTI: UOGOS STIPRIAI ATPIGO

Šilauogių mėgėjams galime pranešti smagią žinią. Šiemet visą laiką itin brangiai kainavusios uogos pagaliau ženkliai atpigo. Antradienį „Dainavos“  turgavietėje ir Kovo 11-osios gatvėje stovinčiame kioske, kuris yra netoli turgavietės, kilogramas šilauogių kainavo tik 3,50 euro.

Dar prieš penkias dienas šilauogės buvo pardavinėjamos dviem eurais brangiau.

„Šiais metais šilauogių kainos „kandžiojosi“ ir ilgai nemažėjo. Ankstų pavasarį, kai uogų kainos būna kosminės, jų neperku. Tačiau įsidėmėjau, kad „Dainavos“  turgavietėje ir gegužės viduryje, ir birželio paskutinę dieną už šilauogių kilogramą buvo prašoma tiek pat – 8 eurų. Tiesa, per tą laiką keletą kartų kaina trumpam buvo sumažėjusi iki 6,5 euro, tačiau vėliau uogos vėl pabrangdavo.

Maniau, kad šiemet šilauogių nepavyks nusipirkti pigiau nei už 5 eurus, todėl šiandien ir nustebau, ir apsidžiaugiau, pamačiusi jų kainą – 3,50 euro“, – antradienio rytą portalui kauno.diena.lt pasakojo dažnai turguje uogas, vaisius ir daržoves perkanti kaunietė.

Maniau, kad šiemet šilauogių nepavyks nusipirkti pigiau nei už 5 eurus, todėl šiandien ir nustebau, ir apsidžiaugiau, pamačiusi jų kainą – 3,50 euro.

Antradienio vidurdienį apsilankiau minėtoje turgavietėje. Šilauoges vieni prekiautojai pardavinėjo po 3,5 euro, kiti – po 4 eurus. Kovo 11-osios gatvėje stovinčiame kioske šios uogos kainavo 3,5 euro.

Šiame kioske šilauogės šiemet pasirodė balandžio pirmąją savaitę. Tada jos kainavo net 14 eurų. Tuo metu dar brangiau uogos kainavo laikinoje prekyvietėje šalia nugriauto Kalniečių prekybos centro – 15, 99 euro.

Šiemet šilauogės ženkliau pigti pradėjo maždaug prieš pusantros savaitės. Liepos 3 d. jos kainavo 8-9 eurus, liepos 8-ąją – 6,50, liepos 15-ąją – 5,50.

Pernai liepos pabaigoje šilauogių Dainavos“ turgavietėje buvo galima nusipirkti už 3,70 euro.

GALERIJA

  • Šilauogių mėgėjai pagaliau galės pasimėgauti: uogos stipriai atpigo
Gairės: šilauogės, šilauogių kaina, skaitytojo naujiena, uogos, Dainavos turgavietė, prekiautojai
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

zzzzzzzzzzzz

tik tame turguje galima nusipirkti,nes negopsus pardavejai,aciu jiems,o silainiu turguje kosmosas nieko negali pirkti,nes nerealios kainos

Dabar

jau tame turguje galit nusipirkt uz 3 e

Anonimas

atsivalgėm jau nuo pavasario pilnos parduotuvės buvo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS