Skaitytoja perspėja: atviro šulinio neuždengia maždaug metus | Diena.lt

SKAITYTOJA PERSPĖJA: ATVIRO ŠULINIO NEUŽDENGIA MAŽDAUG METUS

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi Karmėlavos gyventoja. Moteris baiminasi, kad ilgai neuždengtas kanalizacijos šulinys gali tapti spąstais ne tik neatidiems praeiviams, bet ir vaikams.

Anot skaitytojos Violetos (tikrieji vardas ir pavardė redakcijai yra žinomi), atviras šulinys yra netoli parduotuvės "Mykoela", esančios Vilniaus g.88.

Šulinys žiovi pievoje netoli greičio matuoklio, tad jis pavojingas tik praeiviams ar gyvūnams. Šalia jo – dar keletas šulinių, tačiau jie visi uždengti.

Kaip pirmadienio popietę pasakojo Karmėlavos gyventoja, šie atviri spąstai tyko ne kelias valandas, o bemaž metus. Skaitytoja teigia, kad per socialinius tinklus apie žiojintį šulinį savaitgalį pranešė seniūnijos darbuotojams, tačiau pirmadienio pavakarę jis vis dar nebuvo uždengtas.

Karmėlavos seniūnė Violeta Armolaitienė portalui teigė, kad penktadienį buvo gautas pranešimas tik dėl Vilniaus g.7 esančio atviro kanalizacijos šulinio. "Po 5 minučių viskas buvo sutvarkyta – ant jo uždėjome automobilių padangas, vietą pažymėjome įspėjamaisiais ženklais, kad niekas neįkristų. Užsakėme ir du šulinio dangčius", – teigė seniūnė, paprašiusi atsiųsti užfiksuoto atviro šulinio nuotraukas. 

Antradienio popietę seniūnė teigė, kad vos tik sužinojus apie atvirą šulinį buvo kreiptasi į įmonę, gaminančią dangčius. "Išankstinio apmokėjimo sąskaita pristatyta į Kauno rajono savivaldybę (centralizuota buhalterinio apmokėjimo sistema), prekes galime atsiimti tik po apmokėjimo, šulinį galėsime sutvarkyti artimiausiu metu. Nedelsiant po informavimo apie susidariusią nesaugią situaciją,  atviras šulinys pažymėtas skiriamaisiais ženklais. Per savaitę teko atstatyti dar kelis pavogtus dangčius, todėl atsarginių dangčių seniūnija neturėjo", – aiškino V. Armolaitienė.

Karmėlavos seniūnė teigė, kad apie atvirą šulinį netoli Vilniaus g. 88 sužinojo iš žinutės "Facebook" profilyje. "Tai nėra oficialus mūsų seniūnijos puslapis – jį sekame nesistemingai. Kad operatyviai sureaguotumėme į susidariusią problemą, seniūniją reikėtų informuoti telefonu (399 255) arba elektroniniu paštu (seniunija@karmelava.krs.lt)", – patarė seniūnė. 

GALERIJA

  • Skaitytoja perspėja: atviro šulinio neuždengia maždaug metus
  • Skaitytoja perspėja: atviro šulinio neuždengia maždaug metus
  • Skaitytoja perspėja: atviro šulinio neuždengia maždaug metus
  • Skaitytoja perspėja: atviro šulinio neuždengia maždaug metus
Skaitytojos nuotr.
Gairės: Karmėlava, atviras šulinys, kanalizacijos šulinys, skaitytojo naujiena, Kauno rajonas, rajono-naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Stasys

Tai metus laiko laukiat malones ir vis skundziates?Susikalkit patys is storu lentu ir dar akmeni uzritinkit ant jo ,o gal vis tik palaukit .kol kas nors ikris ,bus skandalas ,ieskos kaltu,rasytojai tures darbo,bus idomu...

taigi

Tekste parašyta, kad šulinį uždengė, o antraštėje, kad neuždengia. Tai bjauri žurnalistų manipuliacija, siekiant sukelti emocijas

tadas

seniunija atsikrate senu padangu. geras. :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS