Sklandesniam seniūnijų darbui Kauno rajone pasitarnaus ir nauji automobiliai | Diena.lt

SKLANDESNIAM SENIŪNIJŲ DARBUI KAUNO RAJONE PASITARNAUS IR NAUJI AUTOMOBILIAI

Pirmadienį keturioms Kauno rajono seniūnijoms (Alšėnų, Užliedžių, Ringaudų ir Samylų) buvo perduoti nauji automobiliai „Volkswagen Caddy“. Šios transporto priemonės padės darbuotojams nesunkiai pasiekti atokiausius rajono kampelius bei užtikrinti geresnį seniūnijų darbą. Automobilių raktelius seniūnams įteikė Kauno rajono vadovai.

„Šie automobiliai – ne prabanga, o būtinybė, siekiant užtikrinti sklandų mūsų krašto seniūnijų darbą. Transporto priemonės leis jums būti arčiau žmonių, susitikti su jais, išgirsti su kokiomis problemos jie susiduria ir operatyviai jas spręsti“, – perduodamas automobilius kalbėjo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Pasak rajono savivaldybės pranešimo, seniūnijų transporto atnaujinimo planas vykdomas jau kelerius metus. Senieji automobiliai nuolat gesdavo, o išlaidos už jų remontą nemažėjo. Todėl kasmet savivaldybė, išleisdama apie 100 tūkst. eurų, įsigyja po keletą transporto priemonių ir jas perduoda seniūnijoms.

GALERIJA

  • Sklandesniam seniūnijų darbui Kauno rajone pasitarnaus ir nauji automobiliai
  • Sklandesniam seniūnijų darbui Kauno rajone pasitarnaus ir nauji automobiliai
  • Sklandesniam seniūnijų darbui Kauno rajone pasitarnaus ir nauji automobiliai
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

jojo

taigi neturi zmogai kuom i darba atvaziuot-negi su avtobusu-ne fasonas

Alšėnų gyventojas

Nesu girdėjęs, kad per 3 metus Alšėnų seniūnė būtų atstovavusi vieša interesą, neįsivaizduoju ką ji iš vis daro toj seniūnijoje, matyt nupirko masina, kad nereiktu į darbą savo mašiną važiuot.

Kaunietis

Po eilinio lietaus skęsta Dubravų kaime Žirgų gatvė, gal Samylų seniūnija atvažiuis su nauju Cady pažiūrėti...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS