Sodinukų mugėje – ne tik sodo ir daržo gėrybės, bet ir specialistų konsultacijos | Diena.lt

SODINUKŲ MUGĖJE – NE TIK SODO IR DARŽO GĖRYBĖS, BET IR SPECIALISTŲ KONSULTACIJOS

  • 0

Svarstote kaip šiemet papildyti ar atnaujinti savo kiemą ar sodybą? Puikių idėjų galėsite pasisemti šį savaitgalį Kaune vyksiančioje sodinukų  mugėje „Aš sodinu“.

Balandžio 27-28 dienomis prie prekybos centro „Ermitažas“, esančio Raudondvario pl. 131, rasite įvairiausių sodinukų, daigų, dekoratyvinių augalų, vaiskrūmių ir dar daug visko. Dvi dienas vyksiančioje mugėje patarimus dalins ir puikiai žinomi savo srities specialistai dr. Algirdas Amšiejus bei dr. Dr. Kęstutis Malinauskas.

Gausus pasirinkimas

Beveik 1 tūkst. kvadratinių metrų plote išsidėstys įvairiausi sodinukai, daigai, dekoratyvinių augalai, vaiskrūmiai ir kita. Mugėje taip pat rasite šilauogių, spanguolių, gervuogių, agrastų, lazdynų, graikinio riešuto, serbentų ir kitų vaiskrūmių sodinukai, vienmetės ir daugiametės lauko gėlės, braškes ir kita. Kartu su prabudusia gamta saulės ir gryno oro išsiilgę žmonės, galės rasti viską, kas pravers planuotis darbus soduose, daržuose ir gėlynuose.

Lauks patyrę prekybininkai ir konsultacijos

Dvi dienas vyksiančioje sodinukų mugėje „Aš sodinu“ lankytojų lauks dešimtys specialistų iš visos Lietuvos. Sodo, daržo bei kiemo aplinka bus pasirūpinta mūsų krašto sodininkų, daržininkų ir medelynų atstovų. Savo rankomis šias prekes užauginantys ūkininkai visus mielai pakonsultuos rūpimais sodo ar daržo klausimais. 

Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami atvykti pasidžiaugti žalumos įvairove ir įsigyti kažką, kas akis džiugins ateinančius sezonus ir atnaujins kiemus ar sodus. Graži aplinka visada verčia šypsotis!

Šeštadienį mugė vyks nuo 10 iki 17 val., o sekmadienį – nuo 10 iki 16 val.

Norintys prekiauti savo sodinukais kviečiami registruotis internetiniame puslapyje festivus.lt. Papildoma informacija: tel. +370 67042441 arba el. paštu info@festivus.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS