Šokio liepsnose skriejo 1 000 šokėjų | Diena.lt

ŠOKIO LIEPSNOSE SKRIEJO 1 000 ŠOKĖJŲ

  • 0

Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) reitingo varžybų „Liepsnojantis šokis“ Kauno rajono mero taurė iškeliavo į Klaipėdą – šį trofėjų pelnė klubo „Žuvėdra“ atstovai Mykolas Inta ir Fausta Rupšytė.

Meras Valerijus Makūnas džiaugėsi, kad į tradicinį, nuo 2013 m. Garliavos kultūros ir sporto centre rengiamą turnyrą šiemet susirinko daugiau kaip 1 000 dalyvių, tarp kurių buvo ir gausus Kauno rajono šokėjų būrys.

Varžybose teisėjavo 30 patyrusių teisėjų iš Lietuvos, Estijos ir Lenkijos. Tarp jų buvo ir tokios sportinių šokių legendos kaip Česlovas Norvaiša ir Romualdas Izdelevičius.

Viena renginio organizatorių, sportinių šokių klubo „Duetas“ vadovė Indrė Navickienė pasakojo, kad suvaldyti gausų sportininkų būrį buvo nelengva – varžybos buvo suskirstytos į keturias dalis ir truko nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro. Ovacijomis ir palaikymo šūksniais buvo palydėti visi sportininkai, pradedant darželinukais, baigiant solistais ir dviem senjorų poromis.

Plojimų susilaukė ne tik šokėjai, bet ir Aurelija Makūnienė, kurios vadovaujamas Labdaros ir paramos fondas yra parėmęs ne vieną Kauno rajono sportinių šokių porą.

Varžybas „Liepsnojantis šokis“ organizavo LSŠF, Kauno rajono sporto mokykla, sportinių šokių klubai „Flamenko“ ir „Duetas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS