Sportininkai tęsia labdaros misiją | Diena.lt

SPORTININKAI TĘSIA LABDAROS MISIJĄ

  • 5

Didžiulis nuovargis, bet drauge ir šypsenos lydėjo Kaune vykusio pirmojo kovos menų klubų futbolo čempionato dalyvius. Turnyro nugalėtoja tapo „Naglio“ klubo komanda, pranokusi kitas dvi prizines vietas užėmusias „Kaunas Strikers“ ekipas.

Vis dėlto svarbesni nei sportiniai rezultatai, buvo kitokie varžybų tikslai.

„Norėjome paskatinti kovos menų klubų bendradarbiavimą. Taip pat siekiame prisidėti prie pastaruoju metu įvairios visuomenės reakcijos sulaukiančio mūsų sporto šakų klubų įvaizdžio gerinimo. Apsitarėme šiuos klausimus su kolegomis ir sutarėme tęsti įvairią neformalią veiklą bei tęsti gerus darbus“, - teigė varžybų organizatoriai „LTU Fight Promotion“ atstovai.

Ši organizacija drauge su Kovos menų paramos fondu tęsia ir geradarystės misiją, skirtą aukoti lėšas kovai su vėžiu. Birželį fondo iniciatyva startavo atviros sporto bei sveikatinimo treniruotės kauniečiams ir miesto svečiams. Pirmąjį užsiėmimą vedė jogos specialistė. Vėliau treniruočių ciklą „Kumščiais prieš vėžį“ pratęsė ir atvirą bokso meistriškumo treniruotę surengė vienas tituluočiausių šalies boksininkų Evaldas Petrauskas. Londono olimpinių žaidynių prizininkas dirbo ir su ringo profesionalais, ir su pradmenų neturinčiais, bet sustiprėti norinčiais mėgėjais. Beje, pats boksininkas neliko abejingas paramos bei ligonių palaikymo idėjai. Jis ne tik prisidėjo prie renginio, bet ir su žmona pasipuošė vadinamosiomis solidarumo nosimis –  onkologine liga sergančiųjų palaikymo simboliais.

Šios bei kitų žinomų trenerių treniruočių, truksiančių visą vasarą, dalyvių prašoma pagal galimybes paaukoti lėšų onkologine liga sergantiems ligoniams. Pirmosios fondo lėšos jau pasiekė Naujojoje Akmenėje gyvenančią trenerio Manto ir Raimondos Mačių šeimą. Žiniasklaidoje rašyta, jog  jaunai moteriai diagnozuotas vėžys, kurio gydymui valstybė negali skirti pakankamai lėšų. Kolegos bėdai nelikę abejingi kovos menų atstovai nutarė visą vasarą rengti atviras treniruotes bei prisidėti prie šios ir panašių bėdų sprendimo.

Kitas užsiėmimas vyks ateinantį penktadienį (birželio 28 d.), 19 val. Kaune, klubo „Strikers Gym“ patalpose (Studentų g. 71 , įėjimas iš kiemo pusės). Jį ves vienas labiausiai patyrusių šalies bokso specialistų, buvęs Lietuvos rinktinės treneris Vladimiras Bajevas, kurio auklėtiniai yra parvežę per tris dešimtis medalių iš aukščiausio rango tarptautinių varžybų – pasaulio, Europos čempionatų bei olimpinių žaidynių.

Visa išsami informacija apie treniruotes bei pačią renginio idėją bus suteikta telefonu 865770130 bei „Facebook“ paskyrose: Lietuvos bokso fanai arba Kovos menų paramos fondas.

GALERIJA

  • Sportininkai tęsia labdaros misiją
  • Sportininkai tęsia labdaros misiją
  • Sportininkai tęsia labdaros misiją
  • Sportininkai tęsia labdaros misiją
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Jei tokios nosys, tai kas pas juos klyne kabo?.. :/

Snarglys

I burna isidekit

Jonas

Klaunas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS