„Stonio Show“ svečias – „bocmanas“ K. Luzgauskas (vaizdo įrašas) | Diena.lt

„STONIO SHOW“ SVEČIAS – „BOCMANAS“ K. LUZGAUSKAS (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 0

Burgeris su sultinga jautiena ar grietinės padažu lietas didžkukulis? Apie verslininko Karolio Luzgausko pasirinkimą, jo gyvenimo istoriją ir šviesios atminties tėtį – trečiadienio „Stonio Show“.

Ilgą laiką pro langą stebėjęs, kaip 41-uoju numeriu žymėto Kęstučio gatvės kampo neprisijaukina nei odos dirbinių parduotuvėlė, nei kitos greito maisto užkandinės, K. Luzgauskas nusprendė nutraukti nesėkmių virtinę. Prieš kelis metus įkūręs „Kentucky big burger by Bocmanas“ jaunas vyras atgaivino pačiame centre esančią vietą, o kauniečiams pasiūlė daug geros muzikos ir vienus skaniausių burgerių mieste. Pastaruosius, kai netikėtai tenka pakeisti virtuvės šefą, kepa ir pats K. Luzgauskas. Visgi, į savo lėkštę mieliau deda tradicinius lietuviškus patiekalus, gardintus riebios grietinės šaukštu ir lietus traškančiais spirgais. Sentimentai tarkuotų bulvių didžkukuliams, plokštainiui ir šaltibarščiams likę dar nuo vaikystės – Karolis ilgą laikė matė, kaip maitinimo versle sukosi jo tėvai.

„Ne kartą sakiau, kad netęsiu to, ką jie darė. Gavosi kitaip“, – paklaustas, kodėl tuomet Kęstučio gatvėje kvepia ne bulviniais patiekalais, K. Luzgauskas tikino, kad pasirinkimą diktavo per dvi dešimtis metų pasikeitę valgymo įpročiai ir dabartinis žmonių gyvenimo tempas.

Apie jį, apie naktinį gyvenimą ir dienas, kai tenka juostis virtuvės šefo prijuostę, apie šviesios atminties tėtį, mylimą  žmoną, dukras ir „Bocmano“ šeimą, kurią iššūkiai džiugina labiau nei galutinis tikslas – trečiadienio „Stonio Show“, tiesiai iš „Kentucky big burger by Bocmanas“. Kaip „Kauno dienai“ pasakojo Algirdas Stonys, pokalbių šou vyks visą vasarą. „Kentucky big burger by Bocmanas“ terasoje gyvai juos galės stebėti ir miestiečiai.

Į karštąją A. Stonio kėdę jau sėdo striptizo šokėja Matrica, keliautojas Danielius Narauskas, „X Faktoriaus“ žvaigždė Paulius Mscichauskas. Visgi, startą pokalbių ciklui skelbė pats K. Luzgauskas. Antrą kartą prieš kameras stojęs verslininkas pasakojo pradžioje jautęs šiokį tokį jaudulį, tačiau jau po kelių minučių įtampa atslūgo – pasakoti savo istoriją esą kur kas lengviau nei kieno nors kito rašytą.

„Į savo laidas Algirdas nusprendė kviesti ne žurnalų viršeliuose nuolat šmėžuojančias žvaigždes ir įžymybes, o žmones, kurie savo pavyzdžiais gali įkvėpti keistis ir keisti pasaulį. Todėl labai norėčiau pokalbių laidoje pamatyti Aistę Krušinskaitę. Kai noriu skųstis, kad man blogai ar kas nesiseka, pagalvoju apie ją ir susigėstu. Sėdėdama neįgaliojo vežimėlyje Aistė ne tik verčia kalnus, bet ir motyvuoja kitus žmones“, – K. Luzgauskas vylėsi, kad buvusios krepšininkės istorija sudomins ir laidos prodiuserius. O kol kas kvietė nepraleisti susitikimo su juo – pokalbių laidą „Stonio Show“ portale kauno.diena.lt šį trečiadienį 19 val. Kaip jau supratote, antrojo susitikimo svečias – verslininkas, „Kentucky big burger by Bocmanas“ įkūrėjas K. Luzgauskas.

 

 

GALERIJA

  • „Stonio Show“ svečias – „bocmanas“ K. Luzgauskas <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS