„Stonio Show“ žiūrovus kaitino šokėja Matrica (vaizdo įrašas) | Diena.lt

„STONIO SHOW“ ŽIŪROVUS KAITINO ŠOKĖJA MATRICA (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 3

Jei rytas neįsivaizduojamas be juodos kavos ir tik ką iš pašto dėžutės išimto laikraščio kvapo, trečiadienis pamažu tampa neatsiejamas nuo „Stonio Show“. Šįsyk laidoje – striptizo šokėja Matrica.

Jei reiktų iliustruoti Algirdo Stonio pokalbį su verslininku Karoliu Luzgausku, ranka ant popieriaus lapo vedžiotų burgerio kontūrą. Paminėjus keliautojo Danieliaus Narausko vardą – teptukas lietų Aliaskos kelius, o šios savaitės herojės Matricos portretą taikliausiai apibūdintų aštriosios paprikos eskizas.

„Ypatinga viešnia, visų meistrų meistrė, nestandartinė moteris, panelė, kuri yra ne tik striptizo šokėja, bet dar ir reiverė, anime mėgėja. Pasitikime – Matrica“, – pokalbių laidos vedėjas A.Stonys sveikino vakaro viešnią.

Kaune gimusi ir augusi mergina, po devynių klasių išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas pas savo tėvus. Pradžioje ji gyveno Brukline, o po kelių metų persikėlė į saulėtąją Floridą.

„Krokodilų, kaip ledo ritulininkas Dainius Zubrus, iš namų kiemo nevaikėme, tačiau tėtis su šluota ne kratą vijo įslinkusias gyvates“, – gyvenimą anapus Atlanto su šypsena prisiminė Matrica.

Prieš ketverius metus ji ir vėl grįžo į Lietuvą. Pradėjo mokytis Aleksandro Puškino mokykloje ir baigė kirpėjų kursus. Tiesa, su žirklėmis, dažų tūtele ar skutimo mašinėle rankoje jaunos merginos nesutiksite – galvojusi apie modelio karjerą, dabar ji yra pole dance šokėja.

„Dar ir mokausi masažo“, – galimybių spektru nenustojo stebinti pašnekovė.

Apsitempusi gyvatės raštais puoštomis kelnėmis, atvira palaidine ir žudikiškais aukštakulniais, šiandien Matrica ne tik pademonstruos kelis šokio judesius, bet privers judėti ir patį A. Stonį. Reikia daugiau aštrumo? Striptizo šokėja papasakos apie klientus, kurie išsilaisvinę nuo pančių po grindis ropoja kaip šuniukai, apie batus, į kuriuos telpa daugiausiai arbatpinigių ir apie svajonę dirbti skrydžių palydove.

„Stonio Show“ – jau šiandien, 19 val. Beje, Matricos istorija turi ir tęsinį. Jį portale kauno.diena.lt kviesime žiūrėti jau kitą savaitę.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kas cia buvo?

nezinau kuri kausa slyksciau ziuret-ar vedeja ar ta merga,bet merga lyg ir normalesne atrodo uz ta backa,didziausias klausimas kaip tas pusdurnis kuri pirma karta matau gavo darba kuri idetu i interneta.gal as net sapnuoju,nesuprantu ka as ka cia praziurejau prasukdamas

dar viena

priciuozusi

bbd

kuria vieta kaitins ta matrica

SUSIJUSIOS NAUJIENOS