Su dviračiu – ir per lietų: kur gauti nemokamą lietpaltį? | Diena.lt

SU DVIRAČIU – IR PER LIETŲ: KUR GAUTI NEMOKAMĄ LIETPALTĮ?

  • 2

Vasaros karščius pakeitęs lietus daugelį kauniečių privertė savo dviračius palikti namuose. Veltui, nes Kaune yra beveik pusšimtis vietų, kur lietpalčius dviratininkai gali gauti nemokamai.

„Jei šią lietingą dieną išsiruošėte į miestą su dviračiu, užsukite pas mus į Laisvės al. biblioteką – „Like Bike Kaunas“ ambasadą – čia sušilsite ir išdžiūsite, o iškeliaudami gausite dovanų lietpaltį ir dviračių takų žemėlapį“, – savo socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje skelbia Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka.

Ši biblioteka tėra viena iš 43 Kaune veikiančių „Like Bike Kaunas“ ambasadų – įstaigų, kavinių, restoranų, dviračių parduotuvių ir taisyklų, kuriuose galima nemokamai gauti lietpalčius – kai lyja, ir geriamojo vandens savo gertuvėms papildyti – kai alina karščiai.

Pasak akcijos „Like Bike Kaunas“ organizatorių, ambasadoriams buvo išdalinta 1000 lietpalčių, tad turėtų užtekti visiems peršlapusiems dviratininkams.

Artimiausią ambasadą galima rasti žemėlapyje likebike.kaunas.lt tinklapyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ką bl?

O tai bandelių neduoda? Gal kas žino kur arti yra like fūra ambasada?

keista

važiuojant į Drobės g.,-į ambasadas, gali dantis išsibarškint, o štai Panemunėjė, kur liuks dviračių takas-jokios ambasados, nei konsulato:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS