Sunku patikėti: nesidrovėdama moteris šlapinosi beveik po savivaldybės langais | Diena.lt

SUNKU PATIKĖTI: NESIDROVĖDAMA MOTERIS ŠLAPINOSI BEVEIK PO SAVIVALDYBĖS LANGAIS

  • 183

Baigiantis darbams kauniečiai patraukė į Laisvės alėją, tačiau čia pasitiko nemalonus vaizdas. Moteris apnuogino savo užpakalį ir nieko nesidrovėdama gamtinius reikalus atliko tiesiai ant gėlynų.

Kauniečiai miesto centre užfiksavo neeilinį vaizdą. Šiek tik po 16 val. jie pamatė, kaip moteris šlapinasi vidury Laisvės alėjos, visai po Kauno miesto savivaldybės langais. Praeiviai portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad moteris nieko nesidrovėjo, nusimovė kelnes prie kitų žmonių ir palaistė gėlynus.

„Ne tik kovai teršia ant naujo Laisvės alėjos grindinio. Bet čia paukščiai. O kad žmonės taip darytų, nesu matęs. Kiek reikia pragerti smegenis moteriškei, kad taip elgtis kai viešas tualetas vos už 20 metrų. Ką ten ieškoti viešo tualeto, juk galima į bet kurią kavinę nueiti, kurių Laisvės alėjoje yra gausu, ir atlikti gamtos reikalus. Čia etatiniai Laisvės alėjos benamiai. Vakarais kavinėje sėdėti neįmanoma per juos. Rėkia ir keikiasi garsiai, o dabar ir teršia. Na nieko švento neliko“, – savo nuomonę išdėstė nemalonų vaizdelį užfiksavęs kaunietis Rokas.

 

 

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad asmenys, už šlapinimąsi viešojoje vietoje gali būti baudžiami pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 str., dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo. Surašius protokolą, lauktų bauda nuo 30 iki 140 eurų.

Gairės: šlapinasi viešoje vietoje, viešosios tvarkos pažeidimas, moteris šlapinasi viduryje Laisvės alėjos, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (183)

kodėl neliko viešųjų tualetų

PRIVALO VEIKTI VISĄ PARĄ viešieji tualetai prie Soboro, parkelyje prie Muzikinio teatro, prie Ąžuolyno, prie Prisikėlimo bažnyčios !

Cha cha cha

Šlapinosi, šlapinosi ......... Tiek visi ir težino. O, ar nusišlapino, tai dar neaišku. Kada aplinkui laksto tiek trenktų, norinčių nufotografuoti šį stebuklingą aktą, gali ir noras šlapintis praeiti.

Atidavė pagarbą mūsų mylimam merui

..........................
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS