Suskubkite siūlyti kandidates „Metų kaunietės“ rinkimams! | Diena.lt

SUSKUBKITE SIŪLYTI KANDIDATES „METŲ KAUNIETĖS“ RINKIMAMS!

  • 6

Liko savaitė, kai dar galima siūlyti kandidates „Metų kaunietės 2019“ rinkimams. Suskubkite: pirmadienis, sausio 20 d.,  yra paskutinė pirmojo etapo diena.

Tradiciją rinkti įsimintiniausias savo talentu, darbais, poelgiais Kauno atstoves prieš septynerius metus pradėjusios dienraščio „Kauno diena“ redakcijos ir šiemet laukia sunki užduotis – iš pasiūlytų kandidatūrų gausos atrinkti vos 20, kurios bus pakviestos dalyvauti antrame projekto etape.

Pernai Metų kauniete 2018 tapusi Kauno klinikų Kardiologijos klinikos Išeminės širdies ligos skyriaus vadovė kardiologė prof. Olivija Gustienė teigė, kad šį titulą lėmė ne tik jos asmeninis įdirbis, pastangos, atsidavimas ir profesionalumas įrodymas.

Profesorė džiaugėsi kad laimėjimą gali pasidalyti su visu medikų kolektyvu ir teniso bendruomene, kurios aktyvi narė yra jau daug metų. Galima tik pridurti, kad šiuose rinkimuose laimi ir bendruomenės, ir visas Kaunas. Juk pagrindinis projekto tikslas yra ne išrinkti tą vienintelę, o visuomenei pristatyti veiklias, atsidavusias, talentingas moteris.

Šis konkursas yra proga viešai pagerbti, padėkoti miestą garsinančioms, Kauno ir kauniečių labui besidarbuojančioms, kuriančioms moterims, bei plačiau paskleisti žinią apie jų iniciatyvas, idėjas.

Tad kviečiame nieko nelaukti ir parašyti redakcijai nurodant vieną ar kelias kandidates, tai yra, jų vardus, pavardes, jeigu žinote – kontaktinius duomenis ir trumpai pristatykite jų nuopelnus.

Projekto „Metų kaunietė“ moto: nėra per mažų gerų darbų, nėra per menkų nuoširdžių pasiaukojamų poelgių, nėra per anksti, kad galėtume įvertinti, padėkoti ir paskatinti veikti toliau. 

Sausio 22 d. paskelbsime 20 pretendenčių į Metų kaunietės titulą ir prašysime jūsų pagalbos iš jų išrenkant dešimt, o vėliau – šešias finalo dalyves.

Finalo dalyvių sąrašą, kurį, kaip ir nugalėtoją, lems jūsų balsai, paskelbsime vasario 18 d. Iš arčiau susipažinti su projekto dalyvėmis, už jas balsuoti bus galima portale kaunodiena.lt/mk, siunčiant SMS ar užpildant ir atsiunčiant specialias anketas, kurios spausdinamos dienraštyje „Kauno diena“.

Daugiau apie kriterijus bei kitos informacijos apie „Metų kaunietės“ rinkimus rasite kaunodiena.lt/mk.

Kaip siūlyti kandidates?

Iki sausio 20 d. kandidatūros laukiamos e.paštu redakcija@kaunodiena.lt ir paštu („Kauno diena“, I.Kanto g. 18, Kaunas) arba kaunodiena.lt/mk

Rinkimų „Metų kaunietė“ mecenatas: „Vikonda“ (valdybos pirmininkė Jolanta Blažytė).

Pagrindiniai rėmėjai: „Kauno tiltai“, „Marijampolė Milk Group“.

Rėmėjai: „Volfas Engelman Nealkoholinis“, „Denticija", SDG. Partneriai: „Clinic / DPC“, „East Island“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

...

Už Krabą, už Krabą, už Krabą!!!

kam tokie rinkimai kai

isrinkdami vienus kitus pazeminate kad jie nesvarbus ir nieko nenuveikia siame gyvenime.

Anonimas

kiek reikia apytiksliai laikraščio iškarpų, kad laimėti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS