ŽŪM patalpų Kaune nuomos sutartis atidedama neribotam laikui | Diena.lt

ŽŪM PATALPŲ KAUNE NUOMOS SUTARTIS ATIDEDAMA NERIBOTAM LAIKUI

  • 9

Sutarties dėl Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) patalpų Kaune nuomos pasirašymas atidedamas neribotam laikui, rašo portalas vz.lt. Anksčiau planuota ją pasirašyti iki kito pirmadienio.

Pasak naujojo žemės ūkio ministro Andriaus Palionio, sutartį turėtų pasirašyti ministerijos kancleris, o jo kol kas nėra ir neaišku, kada bus paskirtas.

Patalpų nuomos konkursą laimėjusi Arūno Martinkevičiaus koncerno SBA netiesiogiai valdoma bendrovė „Bei Capital“ sako besijaučianti situacijos įkaite ir sutarties pasirašymo linkusi laukti dar savaitę.

BNS primena, jog ministerija sutartį su laimėtoju žadėjo pasirašyti iki rugpjūčio 26 dienos.

Už 4,2 tūkst. kv. metrų ploto patalpas su 280 darbo vietų K. Donelaičio gatvėje ministerija per mėnesį mokėtų 81,2 tūkst. eurų (su PVM), o per penkerius metus – 4,9 mln. eurų.

A. Palionis yra sakęs, jog nepritaria ministerijos perkėlimui į Kauną.

Perkraustymu yra suabejojęs ir prezidentas Gitanas Nausėda, tam nepritaria ūkininkų organizacijos, kai kurie Seimo nariai.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

> Nuomone.

Gerai yra demokratinėje šalyje , kad ir kaip būtum neišprusęs, kad ir visai nesigaudytum skaičiuose...bet pliurpti nesamones galima. Tokie siaurakakčiai mato tik tai , ką nori matyti ir girdėti. Jie plačiau nemasto. "Perkėlimas kainuos"...o kad VISAPUSIŠKAI PER ILGESNĮ LAIKĄ STIPRIAI EKONOMIŠKAI ATSIPIRKS + geriau gyvuos miestas [ Kaunas ] , o ne tik sostinė, nenori pagalvoti... Nes T A I P jau Y R A , kad egzistuoja du kaimynai - Lietuva ir Vilnius.

pilietis

Viską labai aiškiai parašė , kas nepritaria. Tai visi...kas gyvena, dirba Vilniuje. Ir kas gi čia keisto, jei šiam miestui leidžiama išlaidauti , o visur kitur, kur pragyvenimas pigesnis bei dar ir "išnaudojami plotai" [ provincija ]tikrinama, matuojama, priekabiaujama... Matai , Vilniuje galima išlaidauti ne tik nuomojantis patalpas, bet ir švaistant pinigus "labai svarbiems objektams " , kaip milijonai palaidotų į Valdovų rūmus, į valstybinį stadioną, į pilies kalną, į... Greičiausiai jau ne milijonais , o milijardais ponas PREZIDENTE, šis miestas pasiekė ekonomikos progresą... Na, ką išsirinkome , tą ir turime - "valstybiškus, taupančius visų pinigus, piliečių tarnus".

Nu va

Ir vėl darbo vietos tik Vilniuj. Profesionalai nieko iki galo nesugeba padaryt. Kiti rinkimai jiems fiasko!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS