Svarbi žinia vairuotojams: visą savaitgalį bus uždaryta centre esanti sankryža | Diena.lt

SVARBI ŽINIA VAIRUOTOJAMS: VISĄ SAVAITGALĮ BUS UŽDARYTA CENTRE ESANTI SANKRYŽA

  • 10

Eismo specialistai įspėja apie eismo ribojimus, kurie lauks vairuotojų visą savaitgalį. Iki pirmadienio bus uždaryta viena centrinėje miesto dalyje esanti sankryža, tad vairuotojai raginami iš anksto susidėlioti kitus maršrutus.

Kauno miesto savivaldybė pranešė, jog nuo penktadienio vakaro automobilių eismas bus draudžiamas Maironio ir K.Donelaičio gatvės sankryžoje. Eismo ribojimai tęsis visą savaitgalį ir važiuoti bus galima tik pirmadienį ryte.

Pranešama, kad tokių eismo ribojimų prireikė dėl statybų, kurios vyko ties minėta sankryža. Dabar statybininkai ketina išmontuoti techniką, o tam reikia daugiau erdvės. Siekiant užtikrinti darbų saugą, priimtas sprendimas laikinai transporto srautą nukreipti kitomis centrinėje Kauno dalyje esančiomis gatvėmis.

„Dėmesio, vairuotojai! Nuo penktadienio vakaro visam savaitgaliui uždaromas transporto eismas Maironio gatvės dalyje ties sankirta su K.Donelaičio gatve. Iki pirmadienio šalia esančioje statybų aikštelėje bus ardomas bokštinis kranas. Norint saugiai jį išgabenti, prireiks laikinai išmontuoti gatvės apšvietimo stulpus. Darbai turi būti baigti ir automobilių eismas atnaujintas iki savaitgalio pabaigos“, – informaciją socialiniame tinkle paskelbė savivaldybės atstovai.

Kauno miesto savivaldybės nuotr.

„Prašome rinktis alternatyvius maršrutus tarp Laisvės alėjos, Kęstučio ir K.Donelaičio gatvių. Atsiprašome už galimus nepatogumus“, – apie tai, jog taupant savo laiką vairuotojai iš anksto turėtų numatyti kelionės maršrutus, pridūrė specialistai.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kelininkas

"Vairuotojau", mažiau klijų uostyk. Tavo pezalai kvepia silpnaprotyste.

Vairuotojas

Pasimokyti kelininkams reikėtų užsienyje. Tenai matai keliuose sužymėta, ryškiais dažais, duobutes nelygumai po nakties nėra nieko, viskas sutvarkyta.Tokių kelių taip Lietuvoje neteko matyti .Mokame uz kelius o važiuoti tenka griuvenomis o ne keliais.

Anoniste

Tavo triusikėliuose dar vata mamos įdėta, kad kiaušiukai nešustų, ir tokie dalbajobai galėtų daugintis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS