Tvarkoma Nemuno pakrantė: nebeliks gyvatvorės, atsiras poilsio aikštelių | Diena.lt

TVARKOMA NEMUNO PAKRANTĖ: NEBELIKS GYVATVORĖS, ATSIRAS POILSIO AIKŠTELIŲ

  • 13

Karaliaus Mindaugo prospekte baigiantis verslo centrų statyboms ir įrengimui pradėta tvarkyti kitoje gatvės pusėje esanti Nemuno pakrantė.

„Atgimstančioje Nemuno pakrantėje, šalia stiklu ir plienu žėrinčių verslo centrų, ne vieta suklypusioms, aptrupėjusioms šaligatvio plytelėmis“, – teigė Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Socialiniame tinkle skelbiama, kad šią savaitę pradėtas kapitalinis Karaliaus Mindaugo prospekto šaligatvių remontas.

Numatoma pakeisti susidėvėjusią dangą, įrengti naują apšvietimą, kuris kartu apšvies ir atnaujintą Nemuno krantinę. Kiek anksčiau savivaldybės atstovai buvo aiškinę, kad krantinėje atskiro apšvietimo nebus, jis atsiras būtent tvarkant Karaliaus Mindaugo pr. Valdininkai buvo nurodę, kad nuo apšvietimo stulpų dalis šviesos srauto bus nukreipta į krantinę. Tad tikimasi, kad šiuo metu tamsoje skęstanti krantinė artimiausiu metu taps jaukesnė vakarinių pasivaikščiojimų metu.

„Vaizdą į Nemuno salą ir pačią upę užstojusi gyvatvorė bus pašalinta, o vietoje jos bus įrengtos poilsio aikštelės (suoliukai, šiukšliadėžės, dviračių stovai), rudenį bus pasodinti daugiamečiai augalai. Visus darbus planuojame užbaigti iki metų pabaigos“, – rašė savivaldybės atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

kaunas kaunasi

aciu dievui, pagaliau neliks baisios gyvatvores, jau senai ta rasiau, kad verkent reikia ja panaikinti, jinai baisi ir svarbiausia uzstoja nemuna ir kita tolima aplinka, vilniuje ir kitose valstybese niekur nepamatysi tokiu nesamoningu gyvatvoriu kurios uzdengia svarbius grazius plotus ar vandens telkinius

Dviratininkas

Tai kur dabar dviratininkai keliaus I darba ir pan.krantine uzdare saligatvius iskase sunku vykti ar per masinas ar per bordiurus kada padarysite saugu eisma dviraciu pavojinga vazinet gatvemis masinas didelis eismas ponam pagerinat salygas o viska tik apsunkinat tai ir buna nelaimiu policijos stabdymai eisma trukdymas

NA JAU GYVATVORES GALETU IR LIKTI

Galima pazeminti , o išnaikinti -- tikrai ne ! Visada labai gera matyti jas suzaliavusias pavasariais...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS