Ukmergės gatvėje neliks 35 medžių: kas čia planuojama? | Diena.lt

UKMERGĖS GATVĖJE NELIKS 35 MEDŽIŲ: KAS ČIA PLANUOJAMA?

  • 63

Kauniečiai jautriai reaguoja į kertamus medžius. Ir vėl sulaukėme panašaus kreipimosi.

„Gaila žiūrėti į griaunamą mažyti plotelį gamtos miesto centre“, – rašė viena gyventojų, nenorėjusi skelbti savo vardo ir pavardės.

Moteris minėjo nežinanti, į ka kreiptis. „Kokiu tikslu yra pjaunamas mini parkelis, Kaune, Eiguliuose, Ukmergės g.? Prasidėjus pavasariui atbunda gamta… Rytais girdisi paukštukai. Nenustebčiau, jog yra medžiuose ir daug lizdų, kuriuose gyvena maži paukštukai...“ – situaciją aprašė gyventoja.

Skaitytojos nuotr.

Kauno miesto savivaldybės Ryšių su visuomene skyriaus atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad Ukmergės g. 18A yra privatus sklypas. Dėl kirtimų jame dar prieš dvejus metus gauti du prašymai.

„Leidimai išduoti 2022-ųjų metų balandžio 25 d. ir lapkričio 7 d. Privataus sklypo savininkai, pagal suderintą statybos projektą, numatę iškirsti 35 medžius, kurie yra planuojamoje užstatymo zonoje“, – komentavo savivaldybės atstovai.

GALERIJA

  • Ukmergės gatvėje neliks 35 medžių: kas čia planuojama?
  • Ukmergės gatvėje neliks 35 medžių: kas čia planuojama?
  • Ukmergės gatvėje neliks 35 medžių: kas čia planuojama?
Skaitytojos nuotr.
Gairės: medžiai, sklypas, statybos, kertami medžiai, privatus sklypas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (63)

kur yra viesa informacija

kam priklauso sklypas ir koks leidimas yra suteiktas tame sklype daryti.

tai vis del to

kiek lietuvu yra lietuvoje,kai vieniems saka draudziama nupjauti tam tikrom kalendorinem dienom o kitiem galima viskas su visais lizdais medzius pjauti.

Anonimas

Kauno žemgrobiai pasisavino žemes, nes čia niekada nebuvo nuosavybės žemei, o buvo valstybiniai kariniai poligonai, nes krumai, pelkės balos labai tiko karo pratyboms- tai buvo valstybiniai plotai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS