Užfiksavo dar vieną vandens fontaną: šį kartą – Romainiuose (papildyta) | Diena.lt

UŽFIKSAVO DAR VIENĄ VANDENS FONTANĄ: ŠĮ KARTĄ – ROMAINIUOSE (PAPILDYTA)

  • 8

Antradienio rytą iš šulinio trykštantis vanduo apsėmė gatveles, esančias Kauno Jėzuitų gimnazijos prieigose. Tačiau vandentiekio nelaimės nesibaigė ir pavakarę – dar viena jų užfiksuota Romainiuose.

Apie 18 val. portalo redakciją pasiekė informacija, kad Romainiuose esančioje B. Brazdžionio gatvėje, šalikelėje, gausia srove teka vanduo. 

Vaizdo įraše matoma, kad fontanu į viršų trykštantis vanduo bėga gausiai, o nekasdienį reginį užfiksavę gyventojai neslėpė sarkastiškų juokelių.

„Galima drąsiai važiuoti nusiplauti automobilį“, – teigė vienas jų.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar avarinės tarnybos specialistams pranešta apie gausiai tekantį vandenį – jis gali užlieti teritoriją ir nesustabdomas pridaryti žalos. Tačiau pradėjus aiškintis teko atsidurti aklavietėje.

Susisiekus su „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos atstovu sulaukta atsakymo, kad jokia informacija telefonu nebus teikiama, pasiūlyta susisiekti su bendrovės atstove spaudai.

„Turime didesnių darbų, kreipkitės į atstovę spaudai. Daugiau nieko pasakyti negaliu“, – į klausimą, ar turi pranešimą dėl įvykusios nelaimės, atsakė avarinės tarnybos atstovas.

„Kauno vandenų“ atstove spaudai Vilma Garlinskienė atsakymą portalui pateikė trečiadienio popietę.

„Vakar apie 15 val. bendrovės avarinė tarnyba gavusi pranešimą apie Brazdžionio g. trykštantį vandenį, nuvyko į vietą. Paaiškėjo, kad kelininkai lygindami kelio dangą, nulaužė gaisrinio hidranto išnašą. Situacija suvaldyta užsukus vandentiekio sklendę“, – teigė bendrovės atstovė.

Primename, kad antradienio rytą prie Vytauto Didžiojo tilto kauniečiai pastebėjo iš kanalizacijos šulinio plūstantį vandenį.

„Karaliaus Mindaugo pr. ir Aleksoto g. sankirtoje vandentiekio šulinyje trūko uždaromosios armatūros sujungimas. Avarija likviduota per valandą – 8 val. 20 min. Vandens slėgis gyventojams atstatytas“, – iškart po nelaimės teigė bendrovės „Kauno vandenys“ Technikos direktorius Dainius Gudavičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Italas

Pinigai nepradingsta, jie tik iškeliauja iš tavo kišenės į kitą.

Kaunietis

Gėda Kauno vandenims, baisiausia, kad už šį vandenį sumokės paprasti žmonės.

Wanda Dooley

„Google“ už kiekviena darbo savaite internetu sumokejo nuo 5000 iki 8000 euru. Asš uždirba pirma savaite 7286 € iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o laisvalaikiu dirbau 2 valandas per diena. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti tik po šios svetaines. >>>>>>>>>>>>> www.WorkLinks3.com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS