Vairuotojų laukia kantrybės išbandymas: bene judriausioje miesto centro gatvėje – eismo ribojimai | Diena.lt

VAIRUOTOJŲ LAUKIA KANTRYBĖS IŠBANDYMAS: BENE JUDRIAUSIOJE MIESTO CENTRO GATVĖJE – EISMO RIBOJIMAI

  • 40

Nuo pirmadienio, birželio 17-osios, centrinėje Kauno dalyje bus dalinai uždaroma judri gatvės atkarpa. Vamzdynų remontas Birštono gatvėje truks apie mėnesį.

„Kauno energija birželio 17 d. pradės šilumos tinklo rekonstrukcijos darbus Gimnazijos ir Birštono gatvėse. Atliekant juos, transporto judėjimas bus ribojamas dviejose eismo juostose atkarpoje nuo Kauno Maironio universitetinės gimnazijos (Gimnazijos g. 3) iki požeminės perėjos (Vilniaus g.).

Vamzdynų rekonstrukcijos darbus Gimnazijos ir Birštono gatvėse planuojama atlikti iki liepos vidurio“, – informavo Kauno miesto savivaldybė.

Minėtoje vietoje, ypač piko metu, ir taip būna spūsčių, tad iš trijų eismo juostų palikus tik dvi, tikėtina, kad nutįs dar didesnės transporto eilės. Dėl to esant galimybei ateinantį mėnesį geriau vengti šios centrinės Kauno dalies.

„Vairuotojams šiuo laikotarpiu rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus, taip siekiant mažinti eismo spūsčių. Pėstiesiems bus paliktas praėjimas šaligatviu“, – rekomendavo miesto atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

Anonimas

Daugelis kurie cia raso dirba ta pati darba ir atlieka sudinai taip pasidairik savo namuose ir pradek viska lauzyti,nes pasakysi oi viskas paseno.

Anonimas

Ko jus pilat pamazgas ant mero.Kodel buves meras kucinskas nieko nesutvarke.Visam pasauli vyksta tokie darbai.Vaziuoja sunkus transportas lauzo asvalta,vamzdziai irgi seni.O kiek geru darbu padare meras,negeda pries uzsienecius.

Adel

Kaunas rusu tanku jau nebijo,nugriove visus tiltus i kauna,perkase visas gatves ir ivaziavimus ir joks rusas nebaisus,jau kaunui ir nato 5straipsnio nereiks,krarabas"tvarkosi" pries invazija,bijo kad putinas uzpykes uz dingima is sssr ir cia atims is jo krabafactory
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS