VDU skelbia pakartotinius nekilnojamojo turto aukcionus | Diena.lt

VDU SKELBIA PAKARTOTINIUS NEKILNOJAMOJO TURTO AUKCIONUS

  • 3

Liepos 23-24 dienomis Vytauto Didžiojo universitete (VDU) organizuojami pakartotiniai aukcionai, kurių metu bus parduodamas jo nuosavybės teise valdomas nekilnojamasis turtas. Registracija į aukcionus vyks liepos 15-17 dienomis.

Nekilnojamasis turtas parduodamas Kaune, Palangoje ir Kėdainių rajone.

Kaune parduodamas administracinis pastatas (A. Gustaičio g. 6), patalpos buvusiame studentų bendrabutyje (Taikos pr. 123), sporto kompleksas (Technikos g. 18R), administracinis-gamybinis pastatas ir kiti statiniai (Vaškų g. 1).

Kėdainių rajone – administraciniai ir kiti pastatai (Parko g. 6, Vilainiai), inžineriniai statiniai (Konstruktorių g. 1, Vilainiai), garažai (Sodų g. 1, Vilainiai), sandėlis ir kiti statiniai (Technikos g. 3, Keleriškiai). Palangoje siūlomi vasarnamiai (Kopų g.).

Lėšos, gautos pardavus turtą, bus skirtos universiteto infrastruktūros gerinimui, sudarant sąlygas mokslininkams vykdyti aktualius, kokybiškus tyrimus ir studentams suteikti modernias, šiuolaikinius poreikius atitinkančias studijas.

Aukcionas vykdomas su LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos leidimu, įvertinus parduodamų pastatų būklę ir būtinybę modernizuoti infrastruktūrą pagal naujausius standartus, taip tiesiogiai skatinant naujų mokslo žinių ir inovacijų kūrimą bei gerinant studentų gyvenimo aplinką.

Daugiau informacijos – čia.

GALERIJA

  • VDU skelbia pakartotinius nekilnojamojo turto aukcionus
  • VDU skelbia pakartotinius nekilnojamojo turto aukcionus
  • VDU skelbia pakartotinius nekilnojamojo turto aukcionus
VDU nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Taigi

Prisigrobė turto palankiais vakarams laikais, dabar neturi kur dėti...

Tik remontuokit

laiko negaišę. Kai nereikalingą atkarpą Taikos prosp. nuo Sausio 13 tai galit po du kart perdarinėti o kai reikalingiem dalykam tai jau neveža? Ai tiesa, ten pinigus gauni iš ES na o čia pardavus irgi pinigus gauni o ne įdedi? Puikus požiūris:D).Todėl miestas ir gražėja pastatais baisuokliais ir jokio stiliaus neturinčia statybų saviveikla

raiktu

p[enocentra su pazangos rumais nusipirkt-gal dar fontana v pridaciu duos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS