Aleksotiškių šeima šoke: įsitikinę, kad kaimynė tyčia pervažiavo jų šunį | Diena.lt

ALEKSOTIŠKIŲ ŠEIMA ŠOKE: ĮSITIKINĘ, KAD KAIMYNĖ TYČIA PERVAŽIAVO JŲ ŠUNĮ

Aleksote gyvenantys Izolda ir Romas vakar neteko savo mylimo šuns. Šis anksti ryte buvo mirtinai pervažiuotas. Tai nutiko Izoldos akyse. Keturkojį Beną ji kadaise priglaudė, kai šį rado suvargusį, žaizdotą ir benamį.

Romas pasakojo, kad ankstų trečiadienio rytą žmona tradiciškai nusprendė pabėgioti. Pasiėmė ir Beną.

Staiga Vaitiškių g. iš vieno kiemų išvažiavęs automobilis tuščioje gatvėje, kurioje buvo tik Izolda su augintiniu, kaip pasakojo Romas, metėsi link keturkojo, kuris, kaip tvirtino, buvo kelio šone, ir jį pervažiavo.

„Grynai piktybiškai“, – įsitikinęs mylimo augintinio netekęs savininkas.

„Pervažiavo priekiniais ratais, paspaudė greičio pedalą, pervažiavo ir galiniais ratais. Ir važiavo! Padidino greitį ir pabėgo iš įvykio vietos. Šuniukas neišgyveno – žuvo vietoje“, – susijaudinęs pasakojo aleksotiškis.

Anot jo, vairuotoja, kaip įvardijo, negalėjo nepajausti kliūties – automobilis šoktelėjo. 

Romas sakė išsiaiškinęs, kas sėdėjo prie vairo. Šios moters jie asmeniškai nepažįsta, tačiau tekę susidurti. Ji neva vietinė gyventoja.

Į policiją pora kreipėsi po įvykio praėjus parai. Anksčiau to nepadarė, nes, kaip teigė abu buvo šoke. Tiesa, tą pačią dieną po netekties jie nuėjo iki, jų teigimu, kaltininkės namų – pasižiūrėjo, ar atitinka automobilio numeriai, bandė nufotografuoti automobilį. „Bobulytė išlindusi pradėjo kūlokais mosikuotis. Žmona apsisuko ir išėjo“, – teigė Romas.

Pervažiavo priekiniais ratais, paspaudė greičio pedalą, pervažiavo ir galiniais ratais. Ir važiavo!

Atvykę pareigūnai, kai kitądien į policiją kreipėsi aleksotiškis, anot jo, niekuo negalėjo padėti. „Problema ta, man pasakė: šuo buvo palaidas? Viskas, patys kalti. Gausit patys dar baudą už šuns nepriežiūrą. Be to, reikėjo iš karto kviesti policiją“, – susitikimo akcentus perpasakojo kaunietis.

Su šunį, vyro teigimu, nugalabijusia moterimi, kaip jis tvirtino, jau buvo tekę susidurti ir ne itin maloniomis aplinkybėmis.

„Ji su vyru irgi laiko šunį. Žmona pro jų namus dažnai vaikšto. Kelis kartus, kai vartai buvo atidaryti, jų šuo išbėgo ir puolė, apkandžiojo mūsų šunį. Žmonos vieną sykį vos nesukandžiojo“, – apie aplinkybes pasakojo pašnekovas.

Vyras stebėjosi, kad šeimininkų pora net nebandydavo drausminti iš kiemo išbėgusio savo augintinio. „Mano žmona bandė ginti šunį, savimi dengė, pavyzdžiui, rėkė, kad pašauktų savo šunį, nes sukandžios mūsiškį, o tie tiesiog žiūri kaip jų šuo kitą šunį pjauna. Malonumą jaučia turbūt, nežinau“, – kalbėjo Romas.   

Asmeninio archyvo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai birželio 20 d. apie 9.15 val. sulaukė pranešimo, kuriame nurodyta, jog birželio 19 d. Kaune, Vaitiškės g., moters vairuojamas automobilis kliudė šunį, kuris nugaišo, vairuotoja pasišalino iš įvykio vietos.

Kauno policija portalą kauno.diena.lt informavo, kad Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate dėl šio įvykio atliekamas tyrimas. „Pareigūnai aiškinasi visas įvykio aplinkybes“, – teigė atstovai bei pacitavo Kauno miesto savivaldybės patvirtintas Gyvūnų laikymo Kauno mieste taisykles, pagal kurias bendrojo naudojimo patalpose, viešose vietose šunys vedžiojami laikant juos už pavadėlio ir su antsnukiu ar be jo.

„Šuns savininkas privalo užtikrinti, kad šuo viešoje vietoje nebūtų paliktas be priežiūros. Pareigūnai taip pat ragina visus vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių ir būti drausmingiems kelyje“, – komentavo Kauno policijos atstovai.

Papildyta. Penktadienio vakarą Romas susisiekė su portalo kauno.diena.lt redakcija ir sakė sulaukęs kaimynės reakcijos – ji atsiprašė. „Ačiū už palaikymą ir supratimą“, – dėkojo portalo žurnalistams aleksotiškis.

GALERIJA

  • Aleksotiškių šeima šoke: įsitikinę, kad kaimynė tyčia pervažiavo jų šunį
  • Aleksotiškių šeima šoke: įsitikinę, kad kaimynė tyčia pervažiavo jų šunį
  • Aleksotiškių šeima šoke: įsitikinę, kad kaimynė tyčia pervažiavo jų šunį
  • Aleksotiškių šeima šoke: įsitikinę, kad kaimynė tyčia pervažiavo jų šunį
  • Aleksotiškių šeima šoke: įsitikinę, kad kaimynė tyčia pervažiavo jų šunį
"Kauno dienos" skaitytojo Romo nuotr.
Gairės: šuo, augintinis, automobilis, pervažiavo, negyvas, Aleksotas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (55)

UFFO

ir vistiek durni zmones sunis mieste vedzioja palaidus.... kur jusu su pe rs tas protas?? norit vedziot palaidus prasom nusiperkat nuosaliam kaime plota apsitveriat ir vedziojat palaidus!!

Jo jo

Tam kur žemiau- teisybė žinok. Ir tos kirmėlytės platindamos tą džiaugsmo hormoną, pamažu besidaugindamos išstumia normalius smegenis, jie išvarva palaipsniui per nosį, ir kitaip pasišalina. Nu ir finale šunofilai lieka laimingi jau visam likusiam gyvenimui, nes nėra smegenų- nėra ir ką gydyt.

šunų mylėtojus veikia džiaugsmo harmonai

Tiesa tai ar ne tiesa, ne man spręsti, tačiau radau info, kad šuniukai, katytės, graužikai, platina labai mažus kirminiukus, kurie patenka iki šeimininko smegenų ir ten apsigyvena valdydami džiaugsmo harmonus, tada šeimininkai beprotiškai pradeda juos mylėti ir jais rūpintis:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS