Aliarmas Panemunėje: ieškant kaimynų pasigesto senjoro teko suniokoti jo turtą | Diena.lt

ALIARMAS PANEMUNĖJE: IEŠKANT KAIMYNŲ PASIGESTO SENJORO TEKO SUNIOKOTI JO TURTĄ

  • 5

Ketvirtadienio vakare tykią Panemunę beveik tris valandas buvo apgulusios specialiosios tarnybos. Nors jos, reaguodamos į pranešimą apie galimai įvykusią nelaimę, suniokojo nemažai turto, galiausiai gyvas sveikas rastas pražuvėlis pretenzijų dėl to neturėjo.

Anot policijos atstovės, viskas prasidėjo nuo to, kad 19.30 val. buvo sulaukta sunerimusio Kampiškių gatvės gyventojo pranešimo, kad nuo antradienio negali susisiekti su 68-erių metų kaimynu, dėl ko įtaria, kad šiam nutiko kažkas blogo. O jis neturi artimųjų, todėl daugiau nėra kam jo pasigesti.

Policijai nuskubėjus į minėtą Kampiškių gatvės daugiabutį, pražuvėlio buto durų penktajame aukšte niekas neatidarė ir pareigūnams. Dėl to šie tradiciškai 20.40 val. paprašė ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Remiantis ugniagesių gelbėtojų suvestinėmis, šie nuskubėjo į minėtą Kampiškių gatvės adresą autokeltuvu, kuriuo pasikėlė iki dingusiojo buto langų ir, vieną iš jų išdaužę, pateko vidun. Tačiau bute ieškomo vyro nebuvo.

Tada policija nusprendė kartu su ugniagesiais gelbėtojais patikrinti ir senjoro garažą Upelio gatvėje. Atvykus 21.32 val. prie jo ir surinkus dingusiojo telefono numerį, šis ėmė skambėti garažo viduje. Todėl paprašyta, kad ugniagesiai atidarytų šio duris. Tai padaryta, ugniagesiams gelbėtojams panaudojus diskinį pjūklą.

Tačiau ir garaže policija rado tik dingusio senjoro telefoną. Tada nuspręsta dar kartą surinkti paskutinį jame užfiksuotą telefono numerį, kuriuo buvo skambinta. Nors šios numerio savininkas telefone buvo įvardytas moters vardu, atsiliepė vyras.

Bekalbant su juo paaiškėjo, kad tai ir yra ieškomas senjoras. Išgirdęs dėl ko ant kojų sukeltos specialiosios tarnybos, jis patikino, kad yra gyvas ir sveikas. O, anot policijos atstovės, informuotas apie jo paieškų rezultatus pretenzijų dėl suniokoto turto neturėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

zuikiui

o kodėl pas meilužę???Elitas turi drauges, tai ir jis turi draugę.

Netikras zuikis

Diedukas paliko garaže telefoną, kad niekas jam netrukdytų ir smagiai laiką leido pas meilužę bobutę. O panikuojantys kaimynai viską sugadino. Trauma diedukui visam likusiam gyvenimui. kažin, ar bepajėgs moteris patenkinti. :)

Na joo tam"senjoras"

Reikia dziaugtis kad kazkas zmogaus pasigedo ir kad viskas gerai baigesi, nes statistika baisi nelaimiu...prie ko cia teismais uztampysiu...dzin tas langas ir durys .....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS