Apgaulės internete: moteris prarado 10 tūkst. eurų, traktorių pirkėjas – dar daugiau | Diena.lt

APGAULĖS INTERNETE: MOTERIS PRARADO 10 TŪKST. EURŲ, TRAKTORIŲ PIRKĖJAS – DAR DAUGIAU

  • 2

Nuo sukčių stipriai nukentėjo Kauno ir Šiaulių apskrities gyventojai. Internete susipažinti nusprendusi moteris prarado daugiau nei 10 tūkst. eurų, o virtualioje erdvėje nusipirkti traktorius panoręs vyras neteko per 19 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį apie 10.46 val. į Šiaulių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 68 metų moteris.

Ji pareiškė, kad gegužės 6 dieną socialiniame tinkle susipažino su vyriškiu. Nukentėjusiosios teigimu, jis apgaulės būdu iš jos išviliojo 10,2 tūkst. eurų.

Policija dėl sukčiavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Tą pačią dieną, 9.48 val., į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 32 metų vyras.

Jis pranešė, kad liepos 4-22 dieną internetinėje erdvėje perkant du traktorius, iš jo apgaulės būdu buvo išviliota daugiau nei 19 tūkst. eurų.

Dėl šio sukčiavimo taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kol \\\\\.../////

bus kvailių,tol bus sukčių.

yja

kokia įdomi iamžijusi moteris. Na susipažinai su vyriškiu, abu viens kitam patikot - na ir puiku. O kam kišti pinigus, va to tai niekaip nesuprantu. Tūkstančius.... o po to dar skundžiasi. Spėju to žmogėno net akyse nemačius o ir foto ko gero ne jo. Kiek jau tokių istorijų prisiskaitėm.... ir atleiskit, bet tokių mielaširdingųjų nei kiek negaila

SUSIJUSIOS NAUJIENOS