Apie konfliktą stotelėje: siaubas! Negalėjau patikėti savo ausimis ir akimis! | Diena.lt

APIE KONFLIKTĄ STOTELĖJE: SIAUBAS! NEGALĖJAU PATIKĖTI SAVO AUSIMIS IR AKIMIS!

  • 75

Penktadienį po pietų Kauno centre portalo kauno.diena.lt skaitytojai užfiksavo konfliktą. Neaišku kuo nepatenkintas praeivis ne tik riebiausiais žodžiais išplūdo stotelėje sustojusio viešojo transporto autobuso vairuotoją, bet ir, pirminiais duomenimis, trenkė į transporto priemonę. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Apie neeilinį ir daugelio praeivių bei autobuso keleivių dėmesį prikausčiusį incidentą portalą kauno.diena.lt skaitytojai informavo 14.41 val.

„Siaubas! Negalėjau patikėti savo ausimis ir akimis. Vidury baltos dienos paleisti tokią tiradą keiksmų į vairuotoją, kuris tiesiog dirba savo darbą! Viešoje vietoje juolab nedera taip elgtis – juk aplink buvo ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų“, – kritikos strėles į pagrindinį istorijos herojų leido viską savo akimis matęs kaunietis Vaidotas.

Pasak jo, 40-uoju numeriu pažymėtas autobusas sustojo S. Daukanto stotelėje, o tuomet ir įvyko minėtas konfliktas.

Tai, kaip elgėsi ir šaukė tas vyras, netelpa į jokius rėmus.

„Nesupratau, kas konkrečiai įvyko – gal vairuotojas nenorėjo jo įleisti, nes matė, kad jis gali kelti grėsmę kitiems keleiviams. O gal kitos priežastys, tačiau tai, kaip elgėsi ir šaukė tas vyras, netelpa į jokius rėmus“, – apie galimas konflikto priežastis portalo kauno.diena.lt žurnalistams užsiminė vyras ir pridūrė, kad per ilgus metus, kiek jis naudojasi viešuoju transportu, tai pirmas toks matytas atvejis.

Skaitytojo atsiųstame vaizdo įraše girdima, kad prašalietis tikrai nepagailėjo aštrių keiksmų, adresuotų autobuso vairuotojui.

„Kai p*** tau į barzdą, k***.  Kas tau yra? Dink n*** su savo troleibusu, k***!“ – plūdosi jis ir įnirtingai gestikuliavo rankomis. Po to nieko nelaukęs pilietis iš incidento vietos pasišalino.

Apie kilusį konfliktą netrukus buvo informuoti pareigūnai. Pasak Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės, 14.41 val. gautas pranešimas, kad į pranešėjo vairuojamą autobusą trenkė vyras.

„Pranešime minimas pilietis iš įvykio vietos pasišalino. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes“, – teigė J. Kazragytė.

Kaip vėliau informavo policija, lapkričio 8 d. apie 14.40 val. Kaune, S. Daukanto gatvėje, viešoje vietoje vyras trankė maršrutinį autobusą girdint keleiviams ir aplinkiniams gyventojams, vartodamas necenzūrinius žodžius grasino autobuso vairuotojui. 29 m. vyras buvo sulaikytas. Jam nustatytas 1,13 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

„Kauno autobusų“ viešųjų ryšių specialistė Patricija Zarankaitė portalui kauno.diena.lt teigė, kad bendrovė apie įvykį duomenų neturi.

P. Zarankaitė papildė, kad vairuotojai yra apmokomi bendravimo kultūros, o taip pat kaip elgtis konfliktų atveju. „Ir kitą savaitę vyks tokie kursai“, – sakė „Kauno autobusų“ atstovė. Anot jos, vairuotojai turi galimybę akimirksniu susisiekti su saugos tarnyba ir išsikviesti pagalbą.

Rašyti komentarą
Komentarai (75)

LIUDAS

TOKIUS SNARGLIUS PASTATYTI I VIETA GRIEZTOMIS PRIEMONEMIS

Ricardas

Su Karolio mąstysena tokie dalbajobai ir vaikšto tarp mūsų... Sudaužyti, sulaužyti, užmušti.... Auklėjimo spraga... Gal jis savo tiesą turi, o mąsto kaip Karolis ir viskas...

Saulius

Jeigu jau pravedate kursus vairuotojams,tai nepamirškite jiems priminti, kad rūkyti autobuso salone draudžiama. Nors ir ne dažnai, bet tokių atvejų vis dar pasitaiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS