Apvogtas verslininkas prašo pagalbos: padėsiančių rasti akiplėšas laukia 1 tūkst. eurų atlygis | Diena.lt

APVOGTAS VERSLININKAS PRAŠO PAGALBOS: PADĖSIANČIŲ RASTI AKIPLĖŠAS LAUKIA 1 TŪKST. EURŲ ATLYGIS

  • 30

Savaitgalį pakaunėje darbavosi įžūlūs vagys, vežę savo grobį perkrautu transportu, tačiau, nepaisant to, lakstę dideliu greičiu visą šeštadienį. Apvogtos statybų įmonės vadovas padėsiantiems rasti šiuos akiplėšas ir penkiaženklį jų grobį siūlo 1 tūkst. eurų atlygį.

Anot liudytojų, į šios bendrovės, statančios mobilius namelius, teritoriją Masteikiuose, Lapių seniūnijoje, prie Neries buvo įsisukta liepos 23-osios ankstų rytą.

Per kelis kartus – iki vakaro iš jos buvo pavogta mediena bei skardos gaminiai.

Skaitytojo nuotr.

Anot liudytojų, grobis buvo išvežtas identiška krovinine transporto priemone, kuri užfiksuota bendrovės vadovo atsiųstoje nuotraukoje. Ir ji buvo pastebėta Domeikavoje bei Sargėnuose, dėl ko manoma, kad grobis vežtas ne per toliausiai.

Tokiu automobiliu buvo vežamas ilgapirščių grobis/Asociatyvi nuotr.

„Gal kas matote šį grobį pas kaimynus, ar matėte, kur jis buvo nuvežtas? Gal turite filmavimo kameras ar vaizdo registratorių? Tinka bet kokia informacija! Sugaukime vagis kartu! Išvalykim savo rajoną!“ – tokiais žodžiais į galimus pagalbininkus, iš anksto šiems dėkodamas, kreipiasi minėtos įmonės vadovas, laukiantis informacijos telefonu (8-683) 58960 ir garantuodamas anonimiškumą.

GALERIJA

  • Apvogtas verslininkas prašo pagalbos: padėsiančių rasti akiplėšas laukia 1 tūkst. eurų atlygis
  • Tokiu automobiliu buvo vežamas ilgapirščių grobis
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Mazai tesiulai kavianki

Neidomu

Kestutis

Prašiau sūnaus , kad sukurtų svetainę pavadinimu na pav. "pavogta", ten galima būtų talpinti nuotraukas ir aprašymus apie pavogtus daiktus ir pan. Pavyzdžiui jis sukūrė "Kas valgyt" - gerai veikia. Ar yra senai veikianti pav."Žioplys" - pamesti ar rasti daiktai.

Jo

Pasiūlyk 5000, ir žinosi kas nupi.. O
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS