Avarija Europos prospekte: abiem kryptimis formuojasi spūstys | Diena.lt

AVARIJA EUROPOS PROSPEKTE: ABIEM KRYPTIMIS FORMUOJASI SPŪSTYS

  • 14

Prieš 16 val. Europos prospekte susidūrė du automobiliai. Vairuotojai praneša, jog dėl eismo įvykio abiem kryptimis stoja automobiliai ir formuojasi spūstys.

Kauno apskrities policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, jog Europos prospekto įkalnėje susidūrė du automobiliai. Prieš 16 val. policijos pareigūnai jau buvo vietoje. Į avarijos vietą skubėjo ir medikai, nes eismo įvykio metu sužalota moteris.

Dėl eismo įvykio tiek kylant į kalną, tiek leidžiantis pradėjo formuotis spūstys. Apie tai vairuotojai praneša socialiniuose tinkluose. Žmones stebėjosi, kaip galėjo įvyti avarija, mat savaitgalį dėl kartingų renginio automobilių eismas Europos prospekte yra ribojamas, yra uždaryta viena kelio pusė, todėl visas automobilių srautas nukreipiamas kita gatvės puse.

„Kaip ten įmanoma padaryt avariją, kai šiandien šioje atkarpoje visi ant 20 km/val. greičiu važiuoja“, – socialiniame tinkle „Facebook“ stebėjosi Mantas.

Esant galimybei, kol kas vairuotojams patariama vengti Europos prospekto ir kelionei rinktis kitus maršrutus.

Gairės: avarija LT, avarija Europos prospekte, susidūrė automobiliai, sužalota moteris
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Žilvinas Ručys

Lietuvos priešas meras su lopų komanda nesugebėjo net informacijos teisingos ir tinkamai pateikti .

RR

Cia tik pirmas lietus. Viskas dar priesakyje. Kol visi "besmegeniai" neissimus, tol bus nesaugu Kaune.

Vladas .Kaunas.

Vairuoti auto ,tai matyti aplink 360 laipsnių pastoviai ir vertinti situaciją kelyje pastoviai,kol sustosi ir išlipsi.Ir niekada nepalikti smegenų parduotuvėj ar namie,tada galima sumažinti avarijų skaičių,ačiū u- dėmesį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS