Avarija Taikos prospekte: sulėkė visos specialiosios tarnybos | Diena.lt

AVARIJA TAIKOS PROSPEKTE: SULĖKĖ VISOS SPECIALIOSIOS TARNYBOS

  • 3

Judrioje sankryžoje kauniečiams rytinė kelionė į darbus baigėsi smarkia avarija. Susidūrus keliems lengviesiems automobiliams, į įvykio vietą sulėkė policija, greitoji medicinos pagalba bei ugniagesiai.

Avarija Taikos prospekto ir Pašilės gatvės sankryžoje įvyko prieš 9 val. ryto. Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasidalytose nuotraukose matyti, kad vienas automobilis priekiu rėžėsi į kitos transporto priemonės šoną.

Pasak kauniečių, kurie ryte važiavo Taikos prospektu, nors įvykio vietoje buvo visos specialiosios tarnybos, tačiau, panašu, kad nukentėjusių nebuvo ir vairuotojai pildė eismo įvykio deklaraciją.

„Penktadienį apie 08.55 val. Kaune, Taikos pr. ir Pašilės g. sankryžoje, automobilis BMW, vairuojamas vyro (gim. 1990 m.), susidūrė su automobiliu „Opel“, vairuojamu moters (gim. 2000 m.).  Įvyko metu žmonės nenukentėjo, abu vairuotojai buvo blaivūs“, – portalui kauno.diena.lt nurodė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

GALERIJA

  • Avarija Taikos prospekte: sulėkė visos specialiosios tarnybos
  • Avarija Taikos prospekte: sulėkė visos specialiosios tarnybos
Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ane ?

O tai kas čia taip jau įpatinga, susidūrė du automobiliai??? keli būtų ne mažiau trys o smarkumas, sudaužytas metalas?

Jo

Taisykle ,kaip tik BMW taip ir DLB uz vairo.

ner slyksciau kai susikuria tokios istatymu

pazeideju grupes kai '' Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ kurie ne tik patys sistemingai pazeidineja istatymus bet ir kitus to mokina.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS