Baisi nelaimė Kėdainiuose: medikai kovoja dėl partrenkto 16-mečio dviratininko gyvybės | Diena.lt

BAISI NELAIMĖ KĖDAINIUOSE: MEDIKAI KOVOJA DĖL PARTRENKTO 16-MEČIO DVIRATININKO GYVYBĖS

  • 10

Pirmadienį Kėdainiuose įvyko skaudus eismo įvykis – ties Vilainių kryžkelės pėsčiųjų perėja buvo partrenktas dviračiu važiavęs paauglys.

Kaip informavo Kauno policija, 16.40 val. Kėdainiuose, Šėtos gatvėje, automobilis „Chevrolet“, vairuojamas 54-erių vyro, kliudė dviračiu į važiuojamąją kelio dalį įvažiavusį 16-metį.

Dėl patirtų sužalojimų dviratininkas pristatytas į gydymo įstaigą.

Kaip praneša „Rinkos aikštė“, paauglio būklė labai sunki, artimieji ir draugai meldžiasi dėl jo gyvybės.

Portalo duomenimis, lengvasis automobilis važiavo miesto pusės link, o paauglys tuo metu kirto važiuojamąją kelio dalį. Nuo smūgio jis krito ant kapoto, išdaužė langą, aplamdė automobilį. Tuomet parkrito į šalikelę, palei bordiūrą ir gulėjo nejudėdamas be sąmonės.

„Rinkos aikštė“ praneša, kad vakar vėlai vakare Kauno gydymo įstaigoje dviratininkui buvo atlikta operacija. Nustatyti daugybiniai kaulų lūžiai, galvos smegenų kraujosrūva.

Gairės: dviratininkas, partrenktas paauglys, nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kaunas

Teko ne kartą matyti, kaip per pėsčiųjų perėją nesustodamas važiuoja dviratininkas neaišku kada ir iš kur atsiranda.Manau turėtų save daugiau saugoti o ne kiti .

Gerai.

Daugiau tokių "valymų".Gal ir bus tvarka?!

kaunietis

Neaišku tiksliai kaip ten buvo.... Kaune mane nervina dviratininkai, kurie "labai blatni" ir... važiuoja gatve, KAI ŠONE YRA DVIRAČIŲ TAKAS. Manau, kad tokius traiškyti galima...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS