Į avariją pateko motociklininkas: internautai dėl nelaimės apkaltino trikojį | Diena.lt

Į AVARIJĄ PATEKO MOTOCIKLININKAS: INTERNAUTAI DĖL NELAIMĖS APKALTINO TRIKOJĮ

  • 21

Penktadienio pavakarę į „Via Baltica“ kelią skubėjo medikai. Jie vyko padėti motociklo nesuvaldžiusiam ir skaudžiai nuo važiuojančios transporto priemonės ant kelio kritusiam vairuotojui.

Nelaimė įvyko ties Kaunu, tiksliau, ties Armoniškių gatve.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimą apie įvykį gavo 16.34 val. „Važiavo motociklininkas ir nugriuvo. Išvežtas į gydymo įstaigą“, – teigė budėtojas.

Motociklininkas, pirminiais duomenimis, skundėsi šono ir nugaros skausmu.

Feisbuko grupėje „Kur stovi trikojis Kaune“ kai kurie internautai kaltę dėl nelaimės bandė versti mobiliam greičio matuokliui. Neva motociklas tapo nevaldomas, kai vairuotojas jį bandė staigiai sustabdyti. Stabdė neva vengdamas baudos už greičio viršijimą.

Gairės: trikojis, avarija LT, motociklininkas
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Harley D

Skaitau komentarus ir gėda už tautiečius! Ir net ne dėl pačio pagrindinio rašymo tikslo. Kokie esam mes būrai. Ir silpno intelekto, o ir pasirodom visu grožiu kaip berniukai pirmaklasiai. O pats faktas , kad ir neviršijantys greičio prieš staiga išnirusį trikojį ( kuris paslėptas už kelio ženklo) nevalingai spusteli stabdį, automobilis tai ar kita transporto priemonė. Gėda tikrai tiems kurie juos slepia krūmuose ir už stulpų. Aš oriai galiu sumokėti skirtą baudą jei esu kaltas, bet gėda slepiantiem ir tūpiem komentatoriam.

Anonimas

Girtas policijos trikojis NUKIRTO motociklininka ...

Artistas

O gal kaltas keturkojis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS