Baras kaimynus veda iš proto: klientai lauke triukšmauja, keikiasi, šlapinasi, voliojasi (papildyta) | Diena.lt

BARAS KAIMYNUS VEDA IŠ PROTO: KLIENTAI LAUKE TRIUKŠMAUJA, KEIKIASI, ŠLAPINASI, VOLIOJASI (PAPILDYTA)

  • 25

Užeigos – linksmos vietos, bet ne šių įstaigų kaimynams. Į portalo kauno.diena.lt redakciją kaunietis kreipėsi netekęs kantrybės dėl to, ką tenka kęsti, kai kieme buvo įkurtas baras.

Neblaivių asmenų elgesys po langais bado akis, smarvė riečia nosį, o nuo keliamo triukšmo nepadeda bandymai užsikimšti ausis.

„Mes jau daug metų kenčiame nuo kaimynų keliamo triukšmo. Jie įkūrė savo kieme barą adresu Purienų g. 6. Ten rankasi asocialūs asmenys, triukšmauja, keikiasi, išėję šlapinasi, kritinėje būklėje net voliojasi. Nei miesto valdžia, nei policija to taško niekaip neuždaro“, – guodėsi kaunietis, savo patirtį iliustravęs nuotraukomis su vaizdais, kuriais priverstinai tenka „grožėtis“.

Kauno policijai seniai žinoma ši vieta ir čia kylančios problemos. Tą portalui kauno.diena.lt patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė.

Nei miesto valdžia, nei policija to taško niekaip neuždaro.

Ji informavo, kad iki šių metų rugpjūčio 1 d. gauti trys pranešimai, susiję su minimu adresu.

„Birželio 29 d. apie 22.45 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Purienų g., triukšmaujama, vyksta muštynės. Nuvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog pranešimas nepasitvirtino“, – nurodė R. Zarauskienė.

Po geros valandos, birželio 30 d. apie 00.05 val. gyventojai neiškentę vėl kreipėsi į pareigūnus. „Gautas pranešimas, kad Kaune, Purienų g., sklinda garsi muzika. Nuvykus į įvykio vietą policijos pareigūnai įspėjo maitinimo įstaigos, iš kurios sklido muzika, savininką. Muzika buvo išjungta, o įstaigoje buvę žmonės išsiskirstė“, – pasakojo policijos atstovė.

Liepos 17 d. vakarą, apie 22.15 val., čia vėl lankėsi pareigūnai. „Atvykę dėl keliamo triukšmo įspėjo prie įstaigos lauke sėdėjusius asmenis ir šie išsiskirstė. Visais minimais atvejais pareiškėjai nerašė pareiškimų, tačiau tačiau atsižvelgiant į gyventojų nusiskundimus, šioje gatvėje numatomas prevencinis patruliavimas“, – teigė R. Zarauskienė.

Galėtų prekiauti visą parą 

Kauno miesto savivaldybės Licencijų, leidimų ir paslaugų skyriaus vedėja Sonata Šėlienė „Kauno dienai“ patvirtino, kad baras turi visus reikiamus leidimus prekybai alkoholiu. Gali veikti visą parą. Šios įmonės veikla niekada nebuvo apribota.

Savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Gintaras Gatulis teigė, kad skyrius niekada nebuvo sulaukęs kokių nors nusiskundimų, susijusių su šiuo baru. 

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Nu

Tai kur tas papildimas

to.......

ten turbut sedi dabar ir rasineji tokias nesamones

...,

Geras tas baras kulturingas ir civilizuotas tik kaimynai chamai vatnykai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS