BMW automobilių vagims iš Kauno – pasieniečių kirtis | Diena.lt

BMW AUTOMOBILIŲ VAGIMS IŠ KAUNO – PASIENIEČIŲ KIRTIS

  • 7

Pagėgių rinktinės pasieniečiai Kaune sulaikė keturis BMW automobilius, įtariama, jie vogti Vokietijoje bei Jungtinėje Karalystėje.

Pasieniečiams įkliuvo ir keturi kauniečiai, siejami su transporto priemonių vagystėmis ir jų legalizavimu Lietuvoje. Du sulaikytuosius teismas leido suimti mėnesiui.

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pareigūnai skirtingose Kauno vietose sulaikė keturis BMW markės automobilius – X5, 530, 530D bei 318D.

Pasieniečiai jau turėjo išankstinės informacijos apie transporto priemonių vagystes užsienyje.

Operacijos metu taip pat įkliuvo ir keturi 23-27 metų kauniečiai, skelbia VSAT.

Turimais duomenimis, visi sulaikyti BMW gali būti vogti Vokietijoje bei Jungtinėje Karalystėje. Į Lietuvą jie galėjo būti atgabenti per Europos Sąjungos vidaus sienas, jų nuolatinė kontrolė yra panaikinta.

Keturis Kaune sulaikytus BMW tirs ekspertai. Pirminiais duomenimis, šių transporto priemonių identifikaciniai kėbulo numeriai yra suklastoti.

Automobiliai saugomi Pagėgių pasienio rinktinėje. Šio VSAT padalinio pareigūnai dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Po apklausos kauniečių ketveriukė buvo uždaryta į areštinę. Du vyrus teismas leido suimti mėnesiui. Kiti du buvo paleisti jiems skyrus kardomąsias priemones rašytinius pasižadėjimus neišvykti.

Tyrimą kontroliuoja Klaipėdos apygardos Tauragės apylinkės prokuratūra.

GALERIJA

  • BMW automobilių vagims iš Kauno – pasieniečių kirtis
  • BMW automobilių vagims iš Kauno – pasieniečių kirtis
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jonas

Kadangi policija nesusitvarko savo kieme, tai padeda kiti!

Lina

Jie is uzsienio atvare ir eme zvalgyba ir suseke kaip pavoge paprastam zmogui bmw ir pranesta po keliu valandu kad nera masinos zvalgai nieko per keleta men nesuseke... pasiseke si karta....

Anonimas

Kojas laužyti degradams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS