Juodasis antradienis Kauno gatvėse: susidūrimas Aleksote atskleidė ne vieną BMW vairuotojos nuodėmę | Diena.lt

JUODASIS ANTRADIENIS KAUNO GATVĖSE: SUSIDŪRIMAS ALEKSOTE ATSKLEIDĖ NE VIENĄ BMW VAIRUOTOJOS NUODĖMĘ

  • 5

Antradienį Kauno gatvėse įvyko pusė visų tądien šalyje užregistruotų įskaitinių eismo įvykių. Skaudžiausias savo pasekmėmis – nukentėjo net trys žmonės, įvyko vienoje Aleksoto sankryžoje. Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, jį sukėlusi vairuotoja, dėl to, kas paaiškėjo jau po susidūrimo, prisidarė gana rimtų problemų.

Kaip jau pranešta, Kauno policija šią avariją Veiverių plento ir Technikumo gatvių sankryžoje užregistravo 17.13 val. Buvo gautas pranešimas, kad susidūrė automobiliai BMW ir „Audi“.

„Nukentėjo BMW vairuotojas, jis išvežtas į ligoninę. „Audi“ automobilyje buvę du vaikai patyrė šoką. Jie taip pat profilaktiškai išvežti į ligoninę“, – portalui kauno.diena.lt po įvykio pasakojo Kauno apskrities policijos budėtojas. Jis teigė, kad, pirminiais duomenimis, sunkių sužalojimų nepatyrė niekas. Tačiau automobiliai sumaitoti stipriai.

Į šio susidūrimo vietą buvo pasiųstos visos Kauno specialiosios tarnybos. 

Šiandien Lietuvos kelių policijos tarnyba pranešė, kad „BMW 530D“, įvažiuodamas į nelygiareikšmių kelių sankryžą iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiu „Audi Q5“. Abi transporto priemones vairavo moterys. BMW – 22-ejų metų vairuotoja, „Audi“ – 34-erių. Į ligoninę iš įvykio vietos buvo išvežti du mažamečiai „Audi“ keleiviai: dvejų metų mergaitė ir ketverių metų berniukas bei BMW vairuotoja. Šios automobilis – be privalomos techninės apžiūros ir neapdraustas civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu.

Antradienį Kauno gatvėse užregistruoti ir du įskaitiniai eismo įvykiai, susiję su viešuoju transportu. Taikos prospekte į troleibusą atsitrenkė paskui jį važiavęs automobilis „Toyota Yaris Verso“. Nukentėjo jo 56-erių metų vairuotojas. Savanorių prospekte, miesto maršrutinio autobuso vairuotojui stabdant, salone pargriuvo keleivis. 82-ejų metų nukentėjusysis nuvežtas į ligoninę.

Gairės: avarija LT, avarija Kaune, išvežti į ligoninę, avarija Aleksote, BMW ir Audi avarija
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nuomonė

Atimti teises ir daugiau neatiduoti.Dar užmuš žmones.

tingi palaukti

vairuotojai tingi palaukti..... boba ir ta skuba nusimyžt.... normali sankryža .... AUTOBUSAI laisvai įvažiuoja į pagrindinį kelią , niekad nesukėlė avarijų.... ten daugiausia bobos sukelia ...skuba , nemato, kad 1 juosta suka į dešinė, o 2 juosta dar viena važiuoja .ir užkiša ..... ten gyvenu ir matau

ALGIS

BMV, TAI VAIRUOTOJO DIAGNOZĖ,-- TIKRINTIS PAS PSICHIATRĄ KAS PUSĘ METŲ .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS