D. Kedžio tėvai pateko į avariją | Diena.lt

D. KEDŽIO TĖVAI PATEKO Į AVARIJĄ

  • 39

Velionio Drąsiaus Kedžio ir jo sesers Neringos Venckienės tėvai trečiadienio vakarą pateko į avariją, rašo portalas delfi.lt.

Pirminiais duomenimis, Veiverių plente į "Mercedes" galą atsitrenkus vilkikui, žmonės atsipirko sumušimais ir išgąsčiu.

Avarija įvyko Veiverių gatvėje, ties prekybos centru „Maxima“. Po medikų atliktos apžiūros, Kedžiai buvo išleisti į namus.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

nenuostabu

šioje byloje visos mirtys, neva, atsitiktinės, tai, ko gero, ir senųjų Kedžių laukia "atsitiktinė" mirtis. Juk niekas neaišku tokioje byloje, ir niekas nepatikės, kad seneliai galėjo tvirkinti savo anūkę. Gal kas gali paaiškinti, kada tiksliai buvo paslėpta paslaptingoji kamera ar koks stebuklingas aparatas, Kedžiams nežinant, kuris fiksavo senelių Kedžių gyvenimą? kas gali užtikrinti, ar tai ne klastotė? Juk niekam nebus leista nei klausytis, nei žiūrėi, ką užfiksavo aparatūra, vadinasi, bus eilinis super seansas.

DĖDEI

Nevaryk pliurpalus, nes tavo mekenimas nieko neįtikins Nesidžiauk iš kito nelaimės, nes nežinai pats koks tave likimas laukia -:)))

JA

Tarp žmonių pasėtas nepasitikėjimas. Kodėl taip ilgai Lietuva neprašo Venckienės atidavimo ? Todėl, kad Amerika pasijuoks iš Lietuvos teisėsaugos sukurptos bylos. Mums tik galima ant ausų kabinti makaronus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS