Dar viena netektis: nuo COVID-19 mirė Kaune dirbęs gydytojas | Diena.lt

DAR VIENA NETEKTIS: NUO COVID-19 MIRĖ KAUNE DIRBĘS GYDYTOJAS

  • 12

Dar viena skaudi netektis – nuo koronaviruso mirė Kaune dirbęs šeimos gydytojas Gintaras Kašėta, skelbia delfi.lt.

Medikas dirbo Kauno Panemunės slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninėje. Teigiama, kad gydytojas mirė taip ir nesulaukęs skiepo nuo COVID-19.

Primename, kad penktadienį tai – ne vienintelė kovą su šia klastinga liga pralaimėjusio mediko mirtis šalyje. Po ilgo nesėkmingo gydymo koronavirusas pasiglemžė ir ilgametį Krekenavos ambulatorijos bendrosios praktikos gydytoją Igną Mėlynį.

Ketvirtadienį Klaipėdos jūrininkų ligoninė pranešė, kad nuo koronaviruso mirė 63-uosius metus ėjęs gydytojas kardiologas Vytautas Vasiliauskas, o Respublikinė Klaipėdos ligoninė informavo, kad kovą su virusu pralaimėjo ir psichiatrijos filialo darbuotojas Viačeslav Cepajev.

Iš viso per sausio 28 dieną pranešta apie keturias Klaipėdos krašto medikų mirtis. Lietuvos slaugos specialistų organizacija, kiek anksčiau, paskelbė, jog nuo viruso mirė Klaipėdos krašto slaugytojos Irena Kontrimienė ir Sigita Januškienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Hatas

Youtube pasaulio mokslininkai renkasi ir organizuoja susitikimus, kuriose aiškiai pasako, kad jokio kovido nėra,tai susirgimas kuris yra išgydomas yra vaistai nuo to.Labai keista, kam reikalinga sustabdyti gyvenimą pasaulyje ???Kas turi teisę atimti teisę iš žmogaus lausvai gyventi, judėti ir visus kitus veiksmus žmonių gyvenimuose???Juk tai neleistina pagal šalių konstituciją ir pasaulinę,kas už tai atsakys prieš žmoniją.Sugalvotus pasaulinius ekonomikos planus,jų pakeitimus galėtų reikšti ir įvedinėti atvirai ,nemarindami pasaulio žmonių ,be apgaules.Tai kad ne atsitiktinis virusas manau aišku visiem protingiem žmonėm,atėjo laikas stabdyti tą visą nesąmonė ir priversti dirbti atsakingai medikus ,nes medikai pagal Hipokrato priesaiką privalo kiekvieną gyvybę saugoti,gydyti o ne marinti.Visi numatyti pasauliniai ekonominiai , turto , lygybės klausimai turi būti sprendžiami tuojau,nelaukiant ir nemarinint pasaulio žmonių.Man aišku kas vyksta pasaulyje.

gėda.

visokius ūsiūkščius skiepija be eilės o tie kurie dirba tiesiogiai su pacientais nesulaukia skiepo.

kavenskis

zmones mirsta nuo skiepo, o pasivakcinave 2 kartus vistiek suserga Covid 19.viskas isgalvota.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS