Dėl eismo įvykio Vakariniame aplinkkelyje vairuotojai priversti stovėti spūstyje | Diena.lt

DĖL EISMO ĮVYKIO VAKARINIAME APLINKKELYJE VAIRUOTOJAI PRIVERSTI STOVĖTI SPŪSTYJE

  • 0

Ketvirtadienio rytą Vakariniame aplinkkelyje vairuotojai strigo spūstyje. Nuo Akademijos link „Megos“ automobiliai stojo dėl įvykusios avarijos.

Socialiniame tinkle „Facebook“ internautai pranešė, kad ryte Kauno vakariniame aplinkkelyje įvyko eismo įvykis, todėl važiuojant nuo Akademijos link „Megos“ nusidriekė ilga automobilių eilė. Matyti, kad nei viena eismo juosta transporto priemonės beveik nejuda ir visi priversti laukti, kol specialiosios tarnybos atlaisvins važiuojamąją kelio dalį.

Pasak kita puse važiavusių vairuotojų, Vakariniame aplinkkelyje ant šono nuvirto mikroautobusas, todėl policijos pareigūnams teko reguliuoti eismą.

Kauno policijos atstovai informavo, kad buvo gautas pranešimas, kad apie 8.20 val. Kaune, A5 kelyje, automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas blaivaus vyro (gim. 1984 m.), pirminiais duomenimis, apakintas saulės ir pastebėjęs susidariusią automobilių spūstį, siekdamas išvengti susidūrimo su automobiliais, staiga pasuko į kairę. Automobilis apvirto ant šono, apgadino atitvarus ir kelis kelio ženklus. Vairuotojas nenukentėjo.

GALERIJA

  • Dėl eismo įvykio Vakariniame aplinkkelyje vairuotojai priversti stovėti spūstyje
  • Dėl eismo įvykio Vakariniame aplinkkelyje vairuotojai priversti stovėti spūstyje
Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, avarija Vakariniame aplinkkelyje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS