Dėl incidento prie profsąjungos lyderio namų pradėtos administracinės bylos | Diena.lt

DĖL INCIDENTO PRIE PROFSĄJUNGOS LYDERIO NAMŲ PRADĖTOS ADMINISTRACINĖS BYLOS

  • 8

Kauno policija praneša, kad prokurorams patvirtinus jų nutarimus atsisakyti pradėti ikiteisminius tyrimus pagal incidento, įvykusio prieš kelias savaites prie profesinės sąjungos „Sandrauga“ pirmininko Kęstučio Juknio namų, dalyvių pareiškimus, dėl to pradėtos dvi administracinės bylos.

Reaguojant į Mariaus Č., kuris teigia buvęs apšaudytas, kai atvyko pas K.Juknį atsiimti skolos, pranešimą – dėl neteisėto šaudymo iš ginklo. Administracinių nusižengimų kodeksas už tai numato baudą iki 150 eurų.

Be to, apie jo atliktus darbus, už kuriuos galimai buvo ne iki galo atsiskaityta, informuota ir Valstybinė darbo inspekcija. O, kadangi, kaip nurodė Marius Č., konflikto vietoje buvo ir jo penkiametis sūnus, apie šį incidentą informuotas ir Kauno miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyrius.

Reaguojant į paties K.Juknio pareiškimą, pradėta administracinė byla pagal kelis to paties Administracinių nusižengimų kodekso straipsnius, numatančius atsakomybę už tyčinį turto sugadinimą ar sunaikinimą, nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą bei savavaldžiavimą. Už tai gresia bauda iki 750 eurų.

Be to, kaip jau rašyta, Marius Č. parašė skundą ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto valdybai – dėl pareigūno, apklausiusio jį tą vasario 8-osios vakarą Nusikalstamų veikų registravimo skyriuje ir, skundo autoriaus teigimu, po mįslingo skambučio iškraipiusio jo parodymus, veiksmų. Pranešama, kad Imuniteto skyriuje taip pat atliekamas skunde nurodytų aplinkybių patikslinimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Policija

Neteisetas praturtejimas neveikiantis BK straipsnis

nelyginkim

mosavo šaunamuoju, ale vistiek ne tokie dideli jo nusikaltimai, kaip tos tetos, kuri dukterėčią nuo šimtų pareigūnų siekė apginti..?

kaunietis

Manau organai turetu patikrinti is kokiu lesu namas pastatytas.Tikrai ne is algos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS