Detektyvas: ginklo paieškos, policijos nuostoliai ir mįslingas stirnos likimas | Diena.lt

DETEKTYVAS: GINKLO PAIEŠKOS, POLICIJOS NUOSTOLIAI IR MĮSLINGAS STIRNOS LIKIMAS

  • 0

Sekmadienį beveik visos Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į vieną Vandžiogalos miestelio adresą. Tačiau visos jos ten kviestos dėl skirtingos priežasties.

Pirmiausiai prireikė greitosios medikų pagalbos. 17.20 val. jiems buvo pranešta apie sąmonę praradusį pusamžį vyrą.

Nelaimėlis dar gaivintas apie valandą. Tačiau apie 18.30 val. policijai buvo pranešta apie šio 52-ejų metų vyro mirtį.

Policija, vykdama į įvykio vietą, jau turėjo informacijos, kad velioniui buvo išduotas leidimas laikyti ginklą savigynai. Tačiau, paaiškėjo, kad šis – kaip ir priklauso, užrakintas seife. O kur raktas nuo šio – nežinia.

Siekdama patikrinti, ar tai – tiesa, policija kreipėsi pagalbos į ugniagesius gelbėtojus – kad jie išpjautų seifo duris.

Į Vandžiogalos miestelį apie 21.40 išvykusi Šilainių komandos autocisterna sugaišo šiame iškvietime beveik dvi valandas, nors galiausiai konstatuota, kad jis nepagrįstas.

Pirmiausiai pakeliui į įvykio vietą – kelyje Kaunas-Vandžiogala pastebėtas eismo įvykį patyręs policijos tarnybinis automobilis. Kaip paaiškėjo, šis Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato „VW Transporter“ skubėjo į tą patį Vandžiogalos adresą. Tačiau kliudė staiga į kelią išbėgusią stirną.

Ar pastaroji po šio susidūrimo išgyveno, neaišku. Tuo tarpu pareigūnų automobilis buvo apgadintas nežymiai – tik priekinis bamperis.

Kadangi vykti be policijos į Vandžiogalą nebuvo prasmės – tik ji galėjo duoti leidimą pjaustyti seifą, ugniagesiams gelbėtojams teko laukti, kol bus įformintas šis techninis eismo įvykis.

Galiausiai pasiekus su eismo įvykin patekusiu policijos ekipažu Vandžiogalą, paaiškėjo, kad ugniagesių gelbėtojų pagalba jau nebereikalinga. Po patirto šoko atsigavę velionio artimieji pagaliau patys rado seifo raktus.

Visa ši sumaištis vainikuota policijos pradėtu ikiteisminiu tyrimu dėl velionio mirties priežasties nustatymo. Nors, kaip akcentuojama, ant jo kūno pirminės apžiūros metu jokių smurto žymių nepastebėta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS