Dingęs kaunietis po pusės paros ištrauktas iš Nemuno | Diena.lt

DINGĘS KAUNIETIS PO PUSĖS PAROS IŠTRAUKTAS IŠ NEMUNO

  • 2

Kauno vandens telkiniai pasiglemžė dar vieną auką. Ketvirtadienį popiet iš Nemuno ties Žemaisiais Šančiais ištrauktas išvakarėse dingęs 28-erių metų Vičiūnų gyventojas.

Šio jauno vyro artimieji kreipėsi į policiją trečiadienį, apie 23 val.

Jo paiešką pradėję pareigūnai jau po vidurnakčio prie Trijų mergelių pėsčiųjų tilto – Panemunės paplūdimyje aptiko dingusiojo drabužius.

Tačiau, laikantis saugumo reikalavimų, ugniagesių gelbėtojų narams draudžiama vykdyti paieškas naktį. Įtarus, kad dingusysis nuskendo, jo paieškos Nemune pradėtos tik ketvirtadienio ryte. Skenduolis aptiktas tik apie 13.30 val. – apžiūrėjus keturis kilometrus upės.

Iš pradžių jo ieškota plaukiant dešiniuoju krantu iki tilto, jungiančio Šančius su Panemune. Vėliau – apsisukus ir grįžtant jau Panemunės krantu.

Skenduolis pastebėtas A.Smetonos alėjos pradžioje – apie 50 m nuo kranto ir pusantro metro gylyje. Tačiau dėl Panemunės pakrantėje poilsiaujančių žmonių jį nuspręsta traukti iš vandens ties Šančių krantu.

Policija konstatavo, kad iš Nemuno ištraukti dingusio Vičiūnų gyventojo palaikai. Jokių smurto žymių pirminės jų apžiūros metu nepastebėta.

Portalas primena, kad trečiadienį Lietuvoje ugniagesiai ištraukė šešis nuskendusius žmones, Prienų rajone išgelbėta Nemuno upėje skendusi šeima.

„Tai pati tragiškiausia vasaros para, ištraukti šeši skenduoliai“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

Vienas incidentas baigėsi laimingai: Prienų rajone skendusį vaiką ir jo tėvą išgelbėjo šalia buvęs poilsiautojas.

Ketvirtadienio popietę Kvėdarnoje rastas karjere trečiadienį nuskendusios šešiolikmetės kūnas.

„Mergaitės kūnas iš karjero buvo ištrauktas apie 14 val. iš dviejų metrų gylio“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

Kaip ugniagesiams trečiadienį nurodė paauglės draugė ir šalia žvejojęs berniukas, ji paniro po vandeniu. Paauglės ieškoję narai darbus apie vidurnaktį nutraukė dėl tamsos, jie buvo tęsiami ketvirtadienį.

Nuo gegužės mėnesio pradžios ugniagesiai gelbėtojai iš vandens telkinių ištraukė 20 skenduolių, trys iš jų nepilnamečiai. Tai šiek tiek mažiau nei per tą patį laikotarpį pernai, kai nuskendo iš viso 28 žmonės.

GALERIJA

  • Dingęs kaunietis po pusės paros ištrauktas iš Nemuno
  • Dingęs kaunietis po pusės paros ištrauktas iš Nemuno
  • Dingęs kaunietis po pusės paros ištrauktas iš Nemuno
  • Dingęs kaunietis po pusės paros ištrauktas iš Nemuno
  • Dingęs kaunietis po pusės paros ištrauktas iš Nemuno
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Andrea Martin

„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valanDas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­kLinks3.C­om

Anonimas

Nepescios motereles

SUSIJUSIOS NAUJIENOS