Eismo nelaimė spūstyje įkalino Parodos kalnu kylančius vairuotojus | Diena.lt

EISMO NELAIMĖ SPŪSTYJE ĮKALINO PARODOS KALNU KYLANČIUS VAIRUOTOJUS

  • 14

Trečiadienio Kauno centre įvyko skaudi nelaimė – lengvasis automobilis kliudė gatve važiavusį dviratininką. 

Kauno policija informuoja, kad apie 11.58 val. gautas pranešimas dėl nelaimės Parodos g. įkalnėje.

Pasak pareigūnų, važiuojant kryptimi nuo Vytauto pr. link Sporto g. automobilis „Toyota“ kliudė dviratininką. Atvykę medikai vietoje apžiūri sužalotą dviratininką, pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Dėl eismo nelaimės šioje vietoje susidarė spūstys, pravažiuojama tik viena eismo juosta. Esant galimybei vairuotojams rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.

Gairės: eismo nelaimė, partrenktas dviratininkas, nelaimė Kaune, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Vairuotojas

Į tą kaon važiuojant pastebi, kad šviesaforas ne vietoje,tokioje vietoje jis neturėtų būti ir tik užkilus į kalną neturėtų būti tojr vietoje pėsčiųjų perėjos.Nes yra nesaugu o ir sustabdžius judėjimą, dėl.pėsčiųjų ,mašinos stoja įkalnėje.Nežinau kokie dabilai šioje vietoje tvarkė ženklus,pėsčiųjų perėją ir šviesaforą įrengė ties policijos komisariatą įkalnėje ,arba papbsigiantisžvelgus nuo kalno baigiantis nusileisti kalnu.

Publikacijos

Antraštė visai debiliška.Toliau net nesinori skaityti.Atsipeikėkit arba gydykitės.

to anonimas

Tu rodai posūkį aplenkdamas dviratininką bet už tavęs važiuoja troleibusas kuris skuba nes vėluoja į savo gafka jo laukia žmonės kurie taip pat kažkur skuba už troleibuso važiuoja Kauno švara kurie taip pat dirba savo darbą ir tu vaziuoji paskui visagalį dviratininką arba tu niekur neskubi arba tu ryškiai neturi ką veikti šiaip sau vazineji gatvėmis kaip padarysit dviratininkam takus tai ir vaidnkit kad esat danai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS