Gaisras odontologijos kabinete pareikalavo trečiosios aukos | Diena.lt

GAISRAS ODONTOLOGIJOS KABINETE PAREIKALAVO TREČIOSIOS AUKOS

64-erių Palmiros L., dirbusios Sąjungos aikštėje įsikūrusioje klinikoje gydytojos odontologės padėjėja, gyvybė užgeso ketvirtadienio paryčiais.

Mirė dar viena liepos 10-osios gaisro UAB „Neradenta“ odontologijos klinikoje auka.

64-erių Palmiros L., dirbusios šioje Sąjungos aikštėje įsikūrusioje klinikoje gydytojos odontologės padėjėja, gyvybė užgeso ketvirtadienio paryčiais.  Ji buvo apdegusi apie 60 proc. kūno ir iš nelaimės vietos atvežta tiesiai į Klinikų intensyviosios terapijos klinikos reanimaciją, kurioje ir mirė.

Kaip jau rašėme rašinyje "Vizitas pas odontologę kainavo gyvybę", liepos 18-ąją toje pačioje reanimacijoje mirė ir tą lemtingą akimirką, kai odontologijos kabinetas virto liepsnojančiu pragaru, paciento kėdėje sėdėjusi praeityje garsi tinklininkė - 60-metė auditorė Rita V. Ji buvo apdegusi apie 50 proc. kūno.

Liepos 23-ąją šioje reanimacijoje užgeso ir UAB „Neradenta“ savininkės dukters – 32 metų Rasos P., dirbusios šioje klinikoje gydytoja odontologe bei dėsčiusios Kauno kolegijos Medicinos fakultete, gyvybė. Ji buvo apdegusi apie 90 proc. kūno.

UAB „Neradenta“ savininkė Neringa L. tebegydoma Klinikose. Ji apdegė apie 25 proc. kūno.

Pastarąjį dešimtmetį tai – jau trečias gaisras Kaune, pasiglemžęs tris gyvybes. Trys vyrai žuvo ir 2006-ųjų kovo 11-ąją, kilus gaisrui viename Aleksoto Žiedų gatvės name. Pernai gegužės 8-ąją Vilijampolėje, Kalnų gatvėje, sudegė apleistame name glaudęsi trys benamiai.                                                                                                                                                                             

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

skaitytoja

didelis skirtumas, kur dega valkatos, benamiai, girti rūkydami užsidega, tai patys kalti, kaip gyvena taip ir miršta, bet čia sulyginti negalima, padorus žmogus ateina dantis tvarkyti, irper kažkieno kaltę, turi tokiose kančiose numirti. Visiems nuoširdi užuojauta.

baisu

užuojauta šeimoms

Kodėl

nerašomos pavardės?Užuojauta - baisi nelaimė, prakeikta pasibaigusi liepa - labai daug žuvusiųjų-ir sudegusių, ir nuskendusių ir elektros užmuštų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS