„Gaudė“ važiuojančius „A“ juosta: per valandą – daugiau nei pusšimtis pažeidėjų | Diena.lt

„GAUDĖ“ VAŽIUOJANČIUS „A“ JUOSTA: PER VALANDĄ – DAUGIAU NEI PUSŠIMTIS PAŽEIDĖJŲ

  • 29

Kauno pareigūnai šiandien ryte surengtos policinės priemonės metu stebėjo, kaip vienoje iš judrių Kauno miesto dalių transporto priemonių vairuotojai laikosi vienos iš Kelių eismo taisyklės (toliau – KET) – ar nevažiuoja kelio juosta, skirta maršrutiniam transportui. Pareigūnai per mažiau nei valandą užfiksavo daugiau nei pusšimtį pažeidėjų.

Ankstyvą balandžio 5 d. rytą Kauno pareigūnai Kaune, Taikos pr., fiksavo, ar vairuotojai nevyksta eismo juosta skirta maršrutiniam transportui.

Per mažiau nei valandą pareigūnai užfiksavo 64 pažeidėjus. Atsakomybė už KET 181 str. (Kelyje, pažymėtame kelio ženklu „Eismo juosta maršrutiniam transportui“ ir (arba) raide „A“, kitoms transporto priemonėms važiuoti šia eismo juosta draudžiama) punkto reikalavimų nevykdymą vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Pareigūnai primena vairuotojams, kad raidė „A“ ir kelio ženklas „Eismo juosta maršrutiniam transportui“ yra skirti tik maršrutiniam transportui.

Kauno policijos nuotr.

Kelyje, pažymėtame kelio ženklu „Eismo juosta maršrutiniam transportui“ ir raide „A“, kitoms transporto priemonėms važiuoti šia eismo juosta draudžiama.

Į šią eismo juostą galima įvažiuoti (jeigu ji nėra atskirta ištisine horizontaliojo ženklinimo linija) tik prieš sukant į dešinę arba apvažiuojant sustojusią į kairę sukti transporto priemonę. Lėčiau važiuojančias transporto priemones apvažiuoti šia juosta draudžiama.

GALERIJA

  • „Gaudė“ važiuojančius „A“ juosta: per valandą – daugiau nei pusšimtis pažeidėjų
  • „Gaudė“ važiuojančius „A“ juosta: per valandą – daugiau nei pusšimtis pažeidėjų
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

ALGIRDAS.

Pažymėta ''A'' juosta LAKSTO automobiliai , kurie niekada nerodo posūkio signalų , kurie šluoja nuo žemės autobusų [troleibusų] sustojimo aikšteles , kuriems negalioja greičio apribojimai ir jų tikrai labai daug

>>>Juozas \\\\\.../////

>gerbiamasis,neskiesk,tik tą "A" raidę lai užteplioja ji bus TUŠČIA,niekas ja nevažiuos (tik kvaileliai),"šustrekai"grūsis į 2-3-čią juostas.___Nepaaiškinamas idijotizmas,gal patars psichijatrai,psichogogai,kas čia darosi su tų gaidelių smegenėlėm.

Juozas

Mokyklos, gatvės pilnos narkotikų, o jiems rūpi, kas jų nustatytą greitį viršijo, A juosta, kuria gal pora troleibusų per valandą rieda, važiuoja... Kaip po to nekils minčių, kad kažkam labai naudinga tokia betvarkė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS