Gaudynės Kaune: apsauginės kaukės nedėvėjęs vyras nuo pareigūnų spruko į Nemuną | Diena.lt

GAUDYNĖS KAUNE: APSAUGINĖS KAUKĖS NEDĖVĖJĘS VYRAS NUO PAREIGŪNŲ SPRUKO Į NEMUNĄ

  • 79

Sekmadienio rytą Kauno pareigūnams besivejant pažeidėją Panemunės šile, šis bandė pasišalinti brisdamas į Nemuno vandenį.

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, pranešimas apie įvykį buvo gautas balandžio 19 d. 9.50 val.

Pirminiais duomenimis, pareigūnams besivejant pažeidėją, žmogus įšoko į Nemuno vandenį, tokią informaciją per radijo ryšį pateikė patrulis.

Kaip pasakojo Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė, Kauno pareigūnams patruliuojant Panemunės šile ir stebint, ar laikomasi karantino draudimų, buvo pastebėtas vyras be apsauginės kaukės.

Asmuo buvo įspėtas, kad viešose vietose privaloma dėvėti apsauginę kaukę, tačiau po kiek laiko tą pačia dieną jis antrą kartą pastebėtas nesilaikantis pastarojo nurodymo. Todėl pareigūnams teko jį įspėti dar sykį.

„Kai pareigūnai jį pastebėjo trečią kartą, vyras nebestojo ir nebeatsiliepė į prašymą bei puolė bėgti. Bėgdamas link Nemuno, įšoko į vandenį ir šiek tiek paplaukęs pasiliko prie Trijų mergelių tilto atramų. Teko kviesti ugniagesius. Pažeidėjas buvo parplukdytas valtimi į krantą“, – kalbėjo pašnekovė.

Medikai asmenį apžiūrėjo įvykio vietoje, į gydymo įstaigą nevežė, nes sužalojimų jis nepatyrė. Vyras pristatytas į policijos komisariatą, kur jam bus surašytas protokolas ir už tai, kad viešoje vietoje nedėvėjo kaukės, ir už tai, kad nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (79)

nustebes

galėjo policija duoti žmogui apsaugine kauke o paskui reikalauti kad jis nešiotu dabar kaip šunys sudraskyti nori

Priverstinė rungtis

Nauja lengvosios atletikos rungtis ,su kliūtimis Nemune

fanatiski

sadistai ir biurokratyniai idijotai briuselio sakalai?...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS